Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj midgetu, jadna je Crna Gora sa tobom, caca ti bio gospodin a ti se na kusturicu bacio
Abazovic Srpski igrac to je ocigledno nakon one izjave u Srebrenici sve je jasno.
Izdajica i kratko a jasno
Fuj gnjida
Raskucio je on CG nepopravljivo.Dzaba sva prica.Srbi su uspjeli litijama i svim ostalim fintama drzat CG u kandzama.
Koja tragedija za državu kad ti izabrani predstavnici otvoreno rade za susjedne države. To je akt izdaje vlastite domovine za koje se u normalnim i uređenim državama izdajnicima sudi na dugotrajni zatvor ili se gubi glava. Gledam večeras na TV Dodik kliče kako je njegova država Srbija. U CG patrijarh crkve Srbije ulazi ilegalno da bi potpisao sporazum. Ima li išta kod tih likova ljudsko i dostojanstveno.
Temeljni ugovor o položaju srpske crkve u Crnoj Gori potpisali srpski patrijah i albanac. A gdje to u Crnoj gori. Jel ovo normalno.
Dritane, jesi razmisljao da apliciras za direktora nekog djecijeg vrtica pa da tamo bajke pricas?
Jedno je priča,drugo je potpis(isporuka).
Kratki o jadu zabavi sve a ustvari igra samo i isključivo za Srbiju
NAZALOST ovaj lik je zapecatio vrata svim Albancuma da ikad budu vise na vlasti u CG... Njega bi u stvari trebali Albanci progoniti....nije mogao vecu stetu da napravi
Crnogorac a kepec
Strateska greska moj dritane. Ti se sebi kod crnogoraca osigurao mjesto na stubu srama. Niko nije to htio da presjece 30 god pa si se ti samoprozvao komadu budale
Nepoznat čovjek izašo iz naftalina i sad radi za interes srbije u crnoj gori....ma smrdi brate...
Prodao si Cenu Goru ali tu ti je kraj kupuj kartu za Beograd…
Crnogorci su veliko zlo radili muslimanima na sjeveru. čak je srbijanska vojska zaustavila pokolj u bjelopoljskoj dolini 1908e. Tako halal im bile te crkve.
Ne vadi se,gotovo je pop.sili su pravi Crnogorci,zahvaljujuci tebi.
Crnogorci ka posten narod ce ti ovo nagraditi daces imati dozivotnog cuvara ,ali kada izgubis vlast dali ces mirno spavati.