Komentari (468)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovidjenja Crna Goro, bilo je lijepo dok si bila nezavisna
Sta uradise od CG. Pod izgovorom borbe protiv kriminala unistise drzavu i nezavisnost. Slijedeca im je Bosna tj bosnjaci sa ovim nasim Dritanima. Zalosno sto mnoga telad to ne vide dok ne dodju po njega ponovo.
Pazite ovo " Stranka Mila Đukanovića (DPS) je na čelu C. Gore kroz predsjedničku i premijersku poziciju još od 1991. godine. " J*bte, pa narod želi promjene - dosadili i Bogu i narodu kao i Bakir . A ovi SDA botovi se zapalili, govore da je C. Gora izborom Milatovića izgubila nezavisnost! Ovim ujedno žele dignuti paniku i kod nas i "strah od Srba", posto SDA ološ neće biti na vlasti. Stoka!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel klix navija za nekoga taj gubi 100%
Crnogorci i Srbi su rekli svoje. Vučić pijan na sajmu vina. Valjda slavi i on.
Moji Crnogorci. Nek vam je Bog na pomoci...
visoki predstavnik je kriv za ovo treba odmah ispred OHRa prostajat malo
SDA je zatrovala BiH pricom o Milu mudzahidu a nikad nije receno da su daleko najsiromasniji gradovi u Crnoj Gori zapravo Bosnjacki i da su najveca iseljavanja upravo medju Bosnjacima. Sa druge strane, DPS je pokusavao da asimilira Bosnjake u Crnogorce i sa tim je sada gotovo. Kao Bosnjak, sa ponosom sam glasao za pad licemjernog Djukanovica!
Ode crna gora u pod srpski opanak
Meni je samo bitno da fasisticka srbija nikad vise nece imati izlaz na more. I to nece nikad imati.
Ovo je kraj crne gore, I kraj bosnjaka
Kraj bosnjaka nije sigurno al za Crnogorce ne znam kako ce.
Sada smo i mi na redu, za dva dana sud će osloboditi Fadila i ekipu, Šmit će iskoristiti gnjev građana na SDA i donijeti novi zakon a SDP će HDZ-u izručiti sudiju ustavnog prava. Došlo vrijeme da se poentira na montiranoj aferi. Glupi Bošnjo će grmlje i kamenje na Fadila a u pozadini izgubi državu. Razjedini su nas, ubacili Dritane, isprali mozak aferama i sad gledajmo.
kadu su 2019 zaplenili brod sa 20 tona kokain au Filadelfiji i kad se saznali sa kim su kirminalci povezani iz CG tad se znalo da Milo pada pa 20 tona kokaina sto je mnogo ~ mnogo je dokle je crna gora dogurala....Don Milo ga precera i logicno da su ga ameri pustili niz vodu
Nadam se da će se okrenuti biznisu i ljudskim pravima, a manje nekim etničnik glupostima koje su politička osnova na Balkanu.
Çetnici u EKSTAZI
A,балије тугују. Није ми јасно зашто? Никоме ни мрк поглед није никад упућен од стране Срба. Насједали сте на Милове удбашке трикове- завади па владај.
Jakov Milatovic Covjek kojeg Podrzavaju Aleksandar Vuci, Seselj i Zukorlic i ostali Srbijanski nacionalisti i fasisti pametnom dosta da shvati ciji je covjek Zukorlic i Milatovic !
E, pa vidjećemo. Nijesam optimista. Tip je populista a takvima ne vjerujem.
nešto kao Komšić.
Tip je Çetnik a ne populista
Nigdje crnogorske zastave. Sve srbijanske. Crkva odigrala presudnu ulogu.
Crna Gora više nije važna. Albanija je odavno preuzela sve tokove kriminala na obali. Kroz Kosovo i Metohiju, preko Makedonije, do centralne Evrope i Zapada. Bilo je bitno samo smanjiti ruski uticaj dole, to je sve. J**e se njima za Srbe, Crnogorce, Bošnjake, Hrvate..
A šta to mene briga u Tuzli? Ljudi su izabrali, velikom većinom lik pobijedio. U čemu je problem klikse? Čemu tolika histerija, kao da će se nešto loše desiti? Pojma nemam o stanju u CG, pročitah na ovom članku da se radi o mladom i uspješnom čovjeku. Pa neće valjda vječno vladati đuturumi iz 90'. Đukanovića znam, meni nije jasno kako nije pao prije bar 15 godina.
zato što je notorna pijandura Sejdo podržao Mila pa sad moraju prati svoga političkog idiota.
Pravi i istinski crnogorci je_ali ste jeza u ledja, a bisnjaci koji dole zive vijekovima mogu samo da se pokupe i bjeze… ide masovno davanje drzavljanstava srbima da vise niko nikad osim njih ne moze dobiti izbore, ide povlacenje priznanja za Srebrenicu, povlacenje za Kosovo, ulaz Rusa masovan i napokon pripajanje matici Srbiji… adio CG mila!
To sto a kim god granicite ili ste u blizini nedate mu mira.. gamadi bolesna…