Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa samo prekineš Agresiju i vratite se u smrdljivu Rusiju
ne moze zasrali su, znaju da valja platit pa im se ne da tako
Bar je to lako, povuci svoje trupe sa okupirane teritorije, izvini se za agresiju, plati odstetu i obecaj da vise neces upadati kao razbojnik u drugu zemlju.
Napustite teritoriju Ukrajine,koju ste okupirali i eto mira .
Naravno, pogotovo sad kad je Ukrajina lovac 😏
Rjesenje je prema njima, da se prekine podrska ukrajini kako bi rat stao da bi mogli da ih smlave za sedmicu...i tako redom zemlja po zemlja ...
Vrati li ti ikonu?
Rusima zakonom treba zabraniti ulazak u Bosnu!!!
slava Ukraini!!!! smrt ruskim paščadima
Jedno su zelje Lovore.Hahaha
Sad ce ukri do granice rujana a Nato vas okruzuje
moze nakazo, pokupi svoju vojsku i povedi domace zlocince koji su ubijali svoje sugradjane i mars u Rusiju . Ndam se da Zelenski nece posustati kao mi nekada dok ne oslobodi kompletnu zemlju od ovih fasista.
Brazil nije bio nikada u ratu od nezavianosti pocetkom 19. vijeka. Uopce nemaju predstavu sta je rat. Tako da je lako palamuditi. I nije mi jasno o cemu oni, je li to Ukrajina nekoga napala!?
Polahko Sergej, prvo još makar pola ulice i dva špajza u Bahmutu da zauzmete, pa tek onda pregovori.
Uplašili se 400.000 Ukrajinske vojske da ne bi ušli u Moskvu.
Cuj ovog debila. Uhvatila je prpa. Znaju da su bez zapada manji od makovog zrna. Pa fino vratite Ukrajini njezin teren i pošaljite vojsku nazad. Drugacije nece biti mira.
Šega čovjek🙄