Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo genocidno zlocinacki zidovski fasisti smiju da provode genocid u Gazi i da granatiraju 3 drzave oko sebe i da budu predstavljeni ko zrtva na fasistickom zapadu koja se "brani" a vi braco Arapi samo nastavite da serete u zlatne wc solje 🤮💩
i onda to zapadni mediji nazivaju: Rat u Izraelu xd
Ne seru oni samo u šolje. Njima dolaze napumpane vlajne da i po njima kenjaju.
i kažu jedina demokratija na Bliskom istoku... hahaha fašisti gori od fašista iz drugog svjetskog rata
Fasisti !
Jasna je kao dan logika ovog združenog napada Izraela i AQ, AKA "sirijskih militanata: Cionisti i SAD pokušavaju Rusiji, protiv koje ratuju, da ponovo otvore ovaj front i tako razvuku njene snage. Pseudoukrajinska NATO-vojska AKA VSU je pred kolapsom, otud terorizam u Rusiji, otud ovaj napad u Siriji. Ovo vam je tako i nikako drugačije.
samo jedna rijec: agresija
Sto sirija ne uzvrati sta cekaju
Pa ako je Izrael napao Siriju. Ovo NATO treba uzvratiti. Otkud im pravo da napadaju druge države.
Nemaju šta više rušiti u Palestini koja je spržena zemlja i sada idu dalje. Tuga zbog civila, ali okolne arapske vlade su mislile da će njih zaobići. Ovo su Huti znali pa su krenuli prvi na svoj način.
Ovu jadnu Siriji samo jos BIH nije napala i bombardovala jer nema cim a svi ostali ratuju jedni protiv drugih ali na teritoriji Sirije.Svjetski rat na teritoriji jedne zemlje Rusi protiv Amerike ,Turska protiv Kurda ,Izrael protiv Hamasa a sve se lomi na Siriji
Na žalost, jeste. Masa Bošnjaka je ratovala i izginula ratujući protiv sirijske države u terorističkim organizacijama koje su stvorili SAD i Izrael.
Traže židovi holokaust ! IMATI ĆE GA PONOVNO !!!
Pitao sam jednom lika koji je porijeklom iz Sirije da mi objasni dole odnose na Bliskom istoku, nije ni on znao. Al haj opet kako jedna drzava moze avionima u drugoj djelovati bez posljedica to ne mogu da dokucim.
opet teroristički napad izraela sada na Siriju
kakve su picqe ovaj citav arapski/islamski svijet pocevsi od (bosnjacima) omiljene turkse. pa ima ih Milijarda sve skupa a cionista nema ni 10 m i ipak kao picqe sute i gledaju kako im ubijaju rodjake. doduse da nije bilo zapadnjaka citav islamski svijet bi jos zivio s kozama
Cionisti najveći teroristi.
Imal iko muda da napadne izrarail sve vam
Nema više onog dobrog čovjeka !!!
Pa sto im ne uzvrate
Ima li Sirija pravo da se brani? šta kaže bjaden