Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
70 KM socijalna pomoc? Toliko Sebija dnevno potrosi samo na kafe. Smradovi jedni zena i kcer joj da zive od 70 KM?
Manje od 40€ mjesecno. Satnica je u Njemackoj 40€.
@Nevesinjska18Puska75 Jeste, kolika je u Bosni ? Pomoći treba svakako.
Mora se napraviti dobrovoljni fond i promovirati donatorske manifestacije za ovakve slučajeve. Država je tu nemoćna, dobro je i da i tih 70 KM joj teška srca daju. Gdje su silne fondacije koje bi se bavile ovakvim stvarima? Donacija bi sigurno bilo i daleko manje problema bi bilo oko prikupljanja. Ovako, svaki dan ima po jedan apel, od kojih su većina uzaludni jer se čitav sistem vodi na pogrešnim temeljima.
ova zena je non stop u novinama, i uvijek trazi pomoc.
Zalosno! :(
Kako to da uvijek neka sirotinja dobije cistu na mozgu a ne neki bogatas ? I onda se sjetim kako je Bog milostim i dobijem odgovor na to pitanje.
budi pametan, budi k'o sefika
Treba sad i ona da izadje i blokira saobracajnice? Ima vise prava na to nego pojedini nehljebi sto im malo skode, stanovi i povlastice. Drzava u kojoj 90% ljudi izopaceno shvata pravdu. Fuj.
BAKIRE I SCEPO VI KAO GLAVNI B9SNJACKI JAHACI APOKALIPSE DO OKTOBRA EVO VAM OGLEDALA VASE VLADAVINE.SA OVAKVE SIROTINJE NAMICETE SEBI KULE I GRADOVE
Sam Sebi Sam dosadan..narod suti kad zasjedaju Pa skresu primanja sirotinji Pa na istoj sjednici povecaju svoja.. Ako na ovim izborima SDA dobije isto glasova kao na proslim izborima onda dizem ruke od svega..
70 maraka bakir baci u kladionici svaki dan
Ama zemlja stvorena za kriminal ... lazi.... prevare .....nije samo za sirotinju .....!!!!!
Ovo su vijesti koje trebaju da se forsiraju i preko politike. Dok se narod prepucava nekima je upitna egzistencija. Ovakva situacija nije sramota samo države, nego sramota svih nas zajedno. Dajte neka se pročuje za ovakve slučajeve, da im se može pomoći. I dajte napokon neki fond koji bi pomagao siromašne i bolesne, ali dugoročno. Da im damo nadu i pomoć koje trebaju.
@CikaFajer Baš tako drug, dok je pola naroda gladno oni presipaju iz šupljeg u prazno.
Sta to revizija moze revizirat da je.bena socijalna pomoc iznosi 70 maraka? 7 dana mozes prezivit na gu.zove. Ako nemas nikakvih racuna. Jad i cemer. Al, da izvinete, nije ekskurzija obavezna. -.-