Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo pomozi ba. Elvire, kapa do poda. Kad si počeo sa programom pomoći, mislio sam da ćeš nestati sa scene, a ti si prešao granice pomoći. Pomažete sa pozitivnim vijestima nama svima. Kad znamo da smo pozivima na brojeve tel. uradili dobru stvar.
Zaputis se iz Sirije da trazis bolji zivot i snađe te ovo. Svu srecu svijeta mladi covjece.
@Snowgirl ma da bolji život, a sigurno je taj lik baš aktivno učestvovao u njihovom arapskom proleću, pa kad zgusti, ajd bježi. Ko zna, možda je i sjeko neke glave ili bacao derpe sa zgrada? Imao pet robkinja? Pa zagustilo pa bježi. Sto da mi bude žao potencijalnog teroriste? Sto nije osto, pa se borio da skine asada,? A da, dobili teroristi po dupetu od legitimne sirijske vojske, pa ajd da bjezim na socijalu u evropu.
Da ti dragi Allah podari sve najljepse Elvire! Duša me boli kad vidim ovo,ali da mu bude sa srećom!
žalosno je koliko naših boraca nije dobilo ovakvu pomoć
pa samo nek oni zaokruzuju zelene na izborima ;)
Svaka cast pomozi.ba.....treba ljude maksimalno podrzati
Konačno jedna lijepa priča.
@DunjaWasHere , lijepa zbog pokazane humanosti ali jeziva zbog onog što se momku dogodilo.
@dalija najjeziviji je način na koji mi kao društvo tretiramo migrante, a bili smo u sličnoj situaciji.
😭😭😭😭😭😭😭 niko ovo ne zasluzuje
Abdulrahman, pa to je najpopularnije bosnjacko muško ime u godini 2012'oj. A sad, ima li vijesti koliko vaših bosnja su dobili takve proteze? Posto znam da ste majstori u sjede on odbojci, pa dali su i oni dobili takve proteze ko vam brat sirijac Abdul?
Pored svega ovoga drago mi je isto da nema niti jednog loseg komentara ovdje
Pomozi.ba je po mom mišljenju jedina ispravna, transparentna i poštena humanitarna organizacija. Podržimo ih koliko god možemo.
Svaka cast navedenoj organizaciji...
Lijepa vijest, u moru ruznih..
i ovo je BIH
E stvarno svaka cast, ljudine ste svi.
Humanost koju proizvode pojedinci s svijescu! Svaka vam cast.