Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Između demonstracija i odlaska u Njemačku ovo drugo je našim ljudima daleko lakše, a očito i učinkovitije.
BiH je kvazi država bez perspektive, ko brod koji polako tone! I ja sam otišao početkom ove god., i nekajem se nimalo, trebao sam davno. Fino milina ovdje u Eindhovenu. Lijep pozdrav od Krajišnika
@BakrenoBradatiBokir Zavidim ti druze - uci holandski, zaboravi nas jezik,(ne)kulturu i stopi se s njihovom kulturom. Zivjeces sretan ostatak zivota! Sretno i uzivaj!
sad se komotno može zapalit 50 ljudi na Bašćaršiji, neće se niko poćešat...ovaj narod je totalno izgubljen. Hajmo nove akcize, molim vas. Prije izbora, poskupite tri puta još.
Nikad ja na proteste izaci vise necu. Kada je sav haos izbio u Sa, starija gospoda su nas nazivali huliganima, klosarima i jos gorim imenima kao i vecina politickog sljama protiv kojeg se protestovalo. Imam posao odlican u IT struci a vi ostali lezihljebovici bujrum pa na proteste sto vam politicari nista ne daju, meni je svejedno. Solidarises se da bi te napali...
Februarski protesti ispunili cilj da oni koji nisu znali saznaju koje scepo
Ne piju puno vode protesti, a pogotovo oni izrezirani.
Ne smije niko
Penzioneri najaktivniji ? Jesu 6-oga u bankama, kad' legne crkavica !
de si peda grom te ubio, oce li ista biti cijelo a ne samo dio...3 godine od protesta i sve isto, probudi se...
Riješenje je dugoročna edukacija i prosvjećivanje stanovništva, za šta većina građana nije spremna. Protesti su pokazali da nema ko da zamijeni dejtonske političare. Da se pojavio iole karizmatičan lider, on bi ih pomeo na izborima. Na famoznim forumima se desilo upravo suprotno.
alanny@ edukacija?Od strane koga?Znas li da su 95 posto profesora uhljebi koji predaju jer su dio vladajuce strukture.Mislis da ce nauciti omladinu necemu drugom osim da budu mediokriteti i poltroni?
Naboj nezadovoljstva u proslim protestima nije bio precizno usmjeren. Tada su na vlasti bili i DAS i PDS ali nisu zavadjali protestante medjusibno. Mislim da bi na nekim novim protestima vlast okupila i svoje zagovornike na ulicu. I to bi bio konacan kraj i vrijeme da se gasi svjetlo uzmu koferi i razguli za sva vremena.
Nadam se da ih nece ni biti
nekima je bolje kao npr onima koji su razgulili iz ove vukoyebine
TAKO JE FEDJA -ODOH FARBATI STOLICU U OKER NESH ME BACILO
Krivi smo mi sto smo ih pustili! https://youtu.be/ZCukUiXSxb4
Zapališ zgradu a oni samo presele u drugu hahaha....
bome, ti bi kod Erdogana proklinjo majku koja te rodila!
@hoolujaa yebo te Erdogan diktator.