Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast gospodjo ! Ukinite svaku pomoc koja dolazi u BiH da se narod konacno digne i skine sa vlasti ove kriminalce i budale !
Vjeruj mi oni odavno ne slušaju narod. Samo bi narod ovo osjetio na svojim leđima, Evropska zajednica i SAD također snose odgovornost za stanje u BiH, oni učestvovali u nastanku ove države kao i u razvaljivanju SFRJ. Oni su dozvolili rad nacionalnim strankama a sve su trbale biti građanske.
@VforV Postoji rijesenje, prijevremeni izbori...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovdje kulturno treba napraviti pismo podrške za prijedloge Doris Pack sa potpisima građana. Neka se svi foteljaši malo zapitaju što se to dešava kada narod podržava ove mjere. Narodi i građani BiH hajmo ih rušit !!!
Doris Pak-osna!
Čestitke g-đi Doris Pak, prvi međunarodni političar koji nam pokušava pomoći da pomognemo sami sebi.Ako nismo za REVOLUCIJU, nismo ni za EVOLUCIJU.Treba hladno oružje u ruke pa biti od portira do predjednika- redom!!!
BH gradjani nisu zasluzili da budu suspendovani iz Vijeca Europe. Malo je nezgodno u vezi IP fondova ali Vijece Europe moze fondove implementirati preko predstavnika EU koji se nalaze u BiH i to u direktnim vezama sa malim i srednjim preduzecima te na taj nacin zaobici kriminalnu vlast. A mogu i drugim sankcijama kazniti one koji su direktno odgovorni za zastoj BiH na europskom putu, naprimjer svim vodecim ljudima u svim strankama koje su na vlasti kako na nivou BiH tako i na entitetskim nivoima zabranom ulaska u zemlje Europske Unoje. Ako neko zeli reci pa gradjani biraju tu vlast, to bi trebalo da otpada jer nacionalno-fasisticke stranke u BiH su izborni zakon prilagodili sebi i ne pomisljaju da ga mijenjaju sto bi naravno znacilo da ucine nesto sami protiv sebe.
Ti ces nam pravilnik pisat,huljo bjelosvjetska...kakvi su to fakini,a i ovi sto je podrzavaju,sve sami fakir i fukara
E to je uprava taj vas jednoumni mozak...ako nidi sdp i s nama odmah si vehabija neprijatelj itd.e pa ne bi sa iranom al ne bi ni sa srbijom a pogotovo sa zlatkom lagumdjijom smradom i izdajnikom...al vasa komunisticka pamet ne doseze dalje od nosa...
Ovo je bilo za @progon
Jedi govna, kravo matora.
gledajmo realno ,ovo sto trazi doris pack ,opet cemo najvise mi građani osjetiti , jer ce biti manji priliv u budzet ,nema plata ,penzija , a oni su sebi stekli ...... podrzavam ideju ove pack ,ali da kazni politicare da naprave neku ''crnu listu'' i da im zabrane ulazak u eu dok ne rijese stvar .......
NE ZIVILA NI JEDNA POLITICKA PARTIJA U OVOJ DRZAVI!!!! ZIVIO ZELJKO KOMSIC!!!
i komsic je partija bio u partiji i osnovao partiju ....tako ne iznosi kontradiktornosti
i komsic je partija bio u partiji i osnovao partiju ....tako ne iznosi kontradiktornosti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HVALA VAM PUNOOOO!!!! i nadam se da ce prihvatiti vas prijedlog da se ukine svaka pomoc ovoj zemlji nebi li vise ovaj narod dosao tobe!!!!! OVCEEEEEEEEEEE
Svaka cast tako i treba sve zatvorit , a smjesno je kad ovdje pojedinci pisu vlast kriva za sve, nije vlast kriva nego je narod kriv StO izlazi na izbore i bira tu vlast
ukinite samo bi obicnom narodu povecali PDV ili smanjili plate
IPA fondovi finansiraju politicke stranke i njihove dzepove,narod od toga nije vidio ni centa kao ni BiH ekonomija,i treba da se ukine hitno.
IPA fondovi finansiraju politicke stranke i njihove dzepove,narod od toga nije vidio ni centa kao ni BiH ekonomija,i treba da se ukine hitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@ petar veliki nacionalizam je srbiju doveo do toga da ih nema u hrvatskoj, a prije devedesete su u trećini hrvatske bili većina, nacionalizam je srbiju doveo da se na kosovu srbi broje do stotinu a prije su vladali tom pokrajinom, pardon državom, nacionalizam čini polako da srbi u potpunosti izgube bosnu (u pola ih već nema nikako a u drugoj polovici žive bijedno i u njoj ih je iz dana u dan sve manje jer je ekonomski taj entitet neodrživ bez bosne) još jedan faktor koji će dovesti do gubitka srba iz bosne, u slučaju ekonomske krize koja je neminovna, srbin ima gdje ići a bosancu je bosna mati. dakle treba pustiti srbe da što više razvijaju rs jer će nam to sve trebati. hvala unaprijed.
h8er i ja sam nekad tako mislio za sdp a prosperitet njihov ces vidjeti na izborima
Bravo Doris,svaku vrstu pomoci treba ukinuti ovoj bagri.