rezim
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
02.04.2013.
Komentari
2622
Komentari korisnika
Nisu imali pravo, evo kako se demonstracije rijesavaju: http://www.klix.ba/vijesti/svijet/policija-upotrijebila-suzavac-i-vodeni-top-protiv-demonstranata-u-istanbulu/140311134 jeste li vidjeli ijedan vodeni top tog dana?! Nijedan. Jel bilo ispaljenih suzavaca? Nije. I onda neko spominje vatreno oruzje na svoj narod.
a nas policajac kaze imali su dozvoli upotrijebiti VATRENO ORUZJE...svasta
Ja ne znam dokad ce se vrtiti ova glupa prica ''imali smo pravo da upotrijebimo oruzje''?! Moze li mi reci jos neko igdje primjer da neko na demonstrante puca i ubija iste? Pa ako ne znate sprijeciti demonstracije ili razbiti ih sa par suzavaca pa bas me zanima koji ste vi to grad odbranili u ratu i kako. Ipak mislim da su ga branili ovi sa druge strane.
place li ovako kad mu zlatko ukrade milione
Nisi samo ti branio od cetnika, nego pola ovog grada, a garantujem da pola ovih ljudi koji su danas u mupu nije branilo tu istu zgradu od cetnika prema tome nema potrebea da sebi uzimate sve zasluge.
ofiran si koliko je branis
haha pa kako ce se cvijet korisitit kao simbol hriscanstva. dakle NIJE se koristio kao simbol hriscanstva, nego simbol kraljevstva i plemstva, ako je simbol hriscanstva koristio bi se i danas kao takav, ali se ne koristi. debilima nikad utuviti u glavu da ljiljan nije nikakav stilizovani krst, NEGO CVIJET!
dabogda ti djeca zedna bila a ti imo vodu u koljenu
mater baliysku u picku
Ali pazi muje hrnjice sto samo podanistava i pljuje po profesiji medicinske sestre, e zato nam je zdravstvo takvo, kada su doktori nadobudni i misle da je svako ispod njih nize rase i nevrijedan.