Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
👏👏👏
Hahahaha tooo laktasenkoo.. novinari klixa na fikrinim haparatima.
I ja ga kao bosnjacki nacionalista podrzavam u ovome
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I nakon ovog nadahnutog govora na balu vampira, ode Mile na razgovor sa LGBT premijerkom Srbije Brnabić, koja je baš prošle godine postala roditelj 1 ili 2... Misli li i njen šef Vučić o LGBT kao i ostali prisutnina balu? Donedavni komunist i socijalist Milorad - postao desničar skoro kao Šešelj, a loše prikriveni desničar Vučić, glumi liberala. U lepo ste se društvance uvalili, rekao bi upokojeni Šojić.
Svako demokratsko drustvo bira sebi i na kraju i ima politicko rukovodstvo kakvo zasluzuje. Mi ulazemo u nacionalizam i religiju a ne u obrazovanje. Jadna Bosna.
jedino sto se ja i dodo slazemo
A sta ste ocekivali na jednom ovakvom skupu , da je Evropa jedinstvena kao sto nije ovi svi ne bi mogli nigdje maknut osim do hale u svojoj kuci
Ne znam što pišete o budali, zar nije bitnije sta je bilo u New Yorku, hocemo li konačno sta napraviti od ove države, Dodik i Covke su genocidasi, kriminalci to i ne kriju psuju nam majku u lice pa pogledajte samo Dodik apsolutni gospodar u RSu sve njegovo pa Gorica je vlasnica svega I sin, njemu i njegovoj djeci plaćate porez ljudi, isto je i sa Covketom a sa Bakirom itekako Seka nema diplomu nepismena kokos glumi doktora.kćer udao našim parama za, svodnika.Narode nas hebe ko stigne
Kacavenda ce se buniti
Svaka mu je ka Njegoseva! Dodika za predsjednika svijeta!!!
Vidi vidi posta i komicar.
Druga pametna od njega u dva dana 👏👏👏
Krkan
Cuj Mile rekao "nemoj da me diraš bolan" hahahahah naš čovjek izgleda, sarajevo ga je opčinilo ;)
Brabicka na aparatima
Poznati demagog i oportunista.
Jeli mu i jaranica Brnabic pljeskala.
Svi smo mi LGBT a najmanje ljudi...
Konjina...