Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vam dade volan
Razbijanje u polupraznom gradu. "Bravo"!
I kazu daj ženama da voze 😂
kunem ti se treba svakoj zeni zabraniti upravljanje bilo kakvim vozilom.... to su kamikaze
Ako nije guzva prema Mostaru, retardirane doslje prave udese po gradu 😂
Specijalno kroz Sarajevo oprezno vozim i pridrzavam se ogranicenja i po pravilu drzim ostojanje ,ali uvjek se nadze seljak da se ubaci ispred , zurimu se negde usred guzve. Zato bezbol palica je zakon , pocne da svira mase rukama i ponasa se bahatno , igramo bezbol prije nego sto dodze policija , samo da se drugi opamete i postuju saobracajne propise.
uzmi nesto bolje, ne valja ako ti je ta palica bezbolna, nadji nesto da boli
tako je jedan kreten mislio da postupa po zakonu jačega, izvadio pištolj i ubio dječaka ni krivog ni dužnog. klixovi administratori bi vas dvojicu trebali prijaviti mupu
Vlada KS predlaze dodatnu izgradnju sto vise zgrada u uzem dijelu grada kako bi se smanjio haos u saobracaju, zagadjenje grada i kako bi se rijesio problem sa nedostatkom pitke vode…peraci prljavih para pozdravili odluku vlade stomce im olakšati pranje novca..
Kad nema praznika gužve od Ponedjeljka do Petka. Kad je praznik udes i opet gužve.
Mimo praznika radnim danima u ovo doba vječito gužva na sve strane satima se putuje po 4 5 kilometara, sada kada konačno nema gužve zbog praznika nađe se neki lupan da napravi kolaps živi u gradu, pa stvarno Pojedini trebaju ponovo obnoviti vozačku
+ Nadam se samo da nije nego zaplatio glavom
Treba samo pooštriti kriterije za vozačku i rješen problem. 80% vozača nemaju osnovne saobraćajne kulture i misle da je vožnja kvačilo-gas-kočnica. Retrovizori su samo za popravljanje šminke ili ukras na autu.