Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 5 godina sam se nagledao takvih idiota da to nije mormalno!!! kazu pusti ga,,,,početnik!!! pa ko te pusti na cestu kretencino jedna? ako si polozio znao bi voziti normalno. ili vecina plati???ja sm 4x bio pao!!! ali ne sto ne znamm... jednostvano kaze nisi siguran, u grču si.... i dodi za 15 dana!! gledam debil polozio i vozi 40,a ogranicenje 60?!! Pa nisi svi za auta....ima i bus,tramvaj,voz....
pa imaj onaj klip gdje 6 debila ide iz pravca sarajeva prema zenici ( ali onim nadvoznjakom kad se iz zenice odvajas za stup) odnosno...skroz kontra, far u far. I onda izlaze sa tog odvajanja ( ponovo za 180 stupnjeva,nastavljaju u pravcu mostara!!
Tjesi se. Los si. Bolji sam od tebe. Iz prve sam polozio. Kao sto bi Englezi rekli: cope harder.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kako majku mu???Kuda udje,kako uspje promasit???
Ne znam kako nije vidio onu tablu sto pise stop krivi smjer, imal je uopce
Nikad to nisam mogao skontati,kako ofulaš jbt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VW i BMW seljadija klasika, ali ovi sa Seatima ulaze u ko je najveći debil trku.
Ma nepoznati nema nigdje kamera pa nemogu znati kome uzeti vozacku za zivota
Shit happens
Očigledno vam signalizacija nije dobro postavljena, što ne čudi, kod nas je uvijek bio problem označavanja i signalizacije, znakova, uopće - informiranja, jasnog, pravovremenog, pa onaj ko ne poznaje (dobro) taj put, lako može pogriješiti. A i šta biste bez videosnimki i dojava vozača, dok poilicija pojma nema šta se dešava.
Ako ovo nije za oduzimanje vozacke, onda ne znam sta jeste... Ma i vozacku i auto zaplijeniti.
seljoberi koji su bili u golfu 2, sada su u golfu 4 i 5
kamikaza
Sjetio se da je zaboravio iskljuciti peglu
Ali kako????
Ovo treba pred zid i strijeljati. Mislim da bi ljudi puno vise pazili. Evo predlazem da pocnemo s ovim.
Ovako u Njemčkoj putem radio veze obavještavajau vozače da jedno vozilo vozi u pogrešnom smjeru..Kaže Mujo Šta jedno hiljadu ih voze u suprotnom smjeru,
Za ovo nije kazna, nego prvo ludnica, pa onda ćemo vidjeti
vozač golfa nije samo karakterna osobina nego i dijagnoza.
TAČNO ČE NAM OVI PAPANI DEFINITIVNO DOHAKAT
Neandertalno zeleno glasacko tijelo za volanom.Pa ta marva ne zna hodati asfaltom a kamo li voziti. I kako se sa pomenutim izboriti za kandidatski status? Pa nisu slijepi Europljani ...Strasno je s kim se sve mora dijeliti komad neba. Dok su obitavali u rodnim nastambama i bavili se svojim poslom a do kojih zov asfalta nije dopirao, nisu predstavljali opasnost po okolinu.
pa vozač golfa, ispod prosječno inteligentno biče koje još uvije živu u ubjeđenju da je golf 2 najbolje auto na svijetu, pa tako iz toga razloga kupuje i sljedeće brojeve omiljenog seljačkog auta.