Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je sve ok,ono zena moze sve, uzeti djete odvesti,ubiti muza, ostaviti djecu itd,a kad muskarac to uradi onda jaoo,pa gdje ravnopravnost
Potpisujem!
Naravno da nije okej, ali od 10 slučajeva nasilja u porodici sa smrtnim epilogom u BiH, njih 9 počini muž.Žena može i mora učiniti sve da se zaštiti, ali da je ovo OK, kao žensko kažem da nije.Nadam se da će nesretni čovjek preživjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zar je moguce ovo… koliko znam iz medija, samo muskarci ubijaju zene…
Ovo ce proci ispod radara jelde, ne kad je obrnuto onda se drzava digne...
Mislim da se je klix zaletio sa ovom vijesti. Sad kad je skontao šta je uradio i kad krene hajka feministica, vjerovatno će obrisati članak. Ili ugasiti komentare, jer zbog istih ljudi prepoznaju cinizam feminizma.
Menicid?
ma realno danas muski hoce provoda zene hoce neka prava svoju slobodu da vraćaju gužvama drugom I sta je tu normalno ništa trebamo se svi okrenuti vjeri svako svojoj i nećemo spas danas samo vjerujemo u pare alkohol blud neku silu pištolji i oni kvazi kriminalci, rekao bi mangupi ali to je bio jedan veliki rahmetli Ismet Bajramovic Čelo kad se izgovori njegovo ime treba se ustati ovo sad su sve mali žohari a žene su fuj isto tako postale samo vjera i to je to
Bajramovic obični silovatelj.... O čemu pričaš čovječe?
Kakva vjera, ti si promašio život, ako tako razmišljaš. Vjera je individualna stvar, hoćeš vjerovat ili ne, drži za sebe. Biti fer, korektan, pravedan, imati karakter je nešto sasvim drugo i nema veze s vjerom. To ćeš naći u 99% knjiga, ne samo u vjerskim knjigama. Nema je da ne da, samo ako se malo potrudiš, svaka širi noge..
Nemoguce samo muz moze fizicki nasrnuti na zenu. Ili i ako jeste onda joj se nadje stotinu opravdanja
Kad nesvjesni muskarac kaze k..o ubicu te i pocne nanositi tjelesne povrede sta tu je zeni preostalo dase bori za sopstveni zivot. .
Nasilje u porodici, ubola ga nožem u prsa?
Kad je alkohol u pitanju, Srbima ne dati ništa više od jutarnjeg gutljaja rakije. Ne, fkt...
Menocid!!!!!!! Ni jedan više!!!
Sigurna kuca za muskarce....Zatvor..hihi
Sad ce zene nalaziti opravdanja, morala je, njeno je pravo da to uradi, sigurno ju je zlostavljao, bla bla bla
kad ce protesti za muskocid ili nesto tako?
Stručan termin postoji... https://en.wikipedia.org/wiki/Androcide
Garant ju je nesto iznervirao
Svjesni nismo koliko isprovociranih do krajnjeg poniženja ima muževa koji su glupost napravili zbog podlih i podmuklih žena
"Zene su zlo, bez kojeg se ne moze."
Stop nasilju nad muškarcima, dokle više, stop muškocidu.
jel ovo onaj femicid zna li se sta?
Gledaj kako trokutistanski talibančići traže da se žena kamenuje.