Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje je ovo mjesto"vukosavlje"? Jeli se tako zvalo prije agresije.
Kaže uhvatili razbojnika u autu. Pa kaže auto asocira na audi. Da legalizujete marihuanu, pokupili bi stotine miliona na porezu. 25 posto na porez i zaposli 100ne na uzgoju. Ovako su kriminalci preuzeli pare od rasprodaje i poreza. Marihuana se nigdje u svijetu nije iskorijenila, samo legalizovala. U Koloradu-Amerika ,se bilioni uberu na porezu od 'asocijativne' trave. Čovijek napreduje novim proaktivnim razmišljanjem a ne zadrtom i izlizanom tvrdokornosti.
13 stabiljki zelene boje koje asociraju na Indijsku konoplju i više od jednog kilograma biljne materije koja asocira na marihuanu. A oduzeli su i pracke koje asociraju na automatske puske.
Svaki krimianalac ima automatsku pušku ilegalno a ja se morao slomiti da dobijem dozvolu za poluautomatski AR i plaćam poreze na sve strane za to a nikad nisam dobio ni kaznu za parkiranje. Omogućite civilima koji poštuju zakon da kupe duge cijevi za samoodbranu !
AC Unity iz Goražda uskoro izlazi ja tržište sa svojim poluautomatima u kalibru 9mm. Zašto ne bismo olakšali civilima nabavku oružja pa da možemo podržati domaću firmu kupovinom domaće puške !?
@HOS Ja imam za streljaštvo a zašto ljudi koji poštuju zakon ne bi imali legalno poluautomate za samoodbranu kada prema procjenama imamo preko 800 hiljada ILEGALNIH cijevi od kojih je mnogo automata. Pa prije par godina je neki ratni zločinac iz istočne Bosne imao PAT u garaži !?
Narkomani sta drugo lezi do podne i hteo bi da valja pare kur...cccc
Tito ustani na heftu molim te, svaka šuška ima oruzje. Samo heftu, da naseliš goli otok, pa ti opet lezi odmaraj.
@KultniSeljoberReuf I da opet otima od Bosne i muslimani budi ostali. Neka fala