Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tromjesečna beba je bila silom oduzeta od mame i zaključana kod oca? I to je policiji bilo sasvim okej?
Iz svega navedenog nista zakljuciti ne mozes. Ko zna sta se zbivalo. Mozda je majka bila nasilna prema djetetu pa je zato otac bio nasilan prema majci i oduzeo dijete tj dao ga u dom?Mozda je otac manijak? .. mislim da samo mozemo nagadjati.
Pa neki ljak.se iz Zavidovića je svoju suprugu tukao ispred Porsche-a na Alipašinom, policija došla uhapsili ga i odmah pustili da se kao pozdravi sa malim sinom u svom autu. Lik je oteo djete, nakon sat dva uhvatili ga, uzeli djete i vratili majci koja je sjedila ispred zgrada ASA-e I PUSTILI HA.JV.ANA!!! Sjetim se Katici i policiji matere....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I kaze "Sto se ne obratite institucijama za pomoc?" Pa ispade da je bolje i zenama i muskarcima trpiti batine i sukobe s kriminalcima nego traziti pomoc od drzave. Hoce li neko pravno odgovarati za smrt djeteta ili ce optuziti majku i oca?
morgane morgane🙄ocito nisi ni ti procitao tekst
Dok se nekome od zvanicnika neko ne osveti, nece .u.icom mrdnuti!
Na stranu ovaj k od drzave i zakonodavstva, ali ljudi zasto se tako olako prave djeca dajte bolan ako imate problema a volite se j kupujte kondome postedite tu djecu jadnu koja ispasta zbog vas debila
Klosar sandzaklija
Fuj, bolesni svi umjesani.
Jesu li ovo one tradicionalne bosanske porodice?
Ne bi me iznenadilo da je dijete umrlo od dehidracije i nemara...3 mjesecno dijete radije stavljaju u neku ustanovu nego da ga dadnu majci ako ga ona zeli i nema kriminalnu/nasilnicku proslost?
Samo me interesuje ko će u zatvor?! Za nemar, ubistvo iz nehaja... Ko će u zatvor je li plićaci iz pravosuđa i manekeni iz tužilaštva.
treba se drzava malo zaroviti u socijalne ustanove, sve je korumpirano. Bjednici jedni za 100KM oduzimaju djecu roditeljima
Mislim da bi se prvo trebalo da vidi kako rade uposlenici. Znam da svako dijete ne može biti nahranjeno u isto vrijeme, presvučeno itd ali ta djeca su sasvim uništena. Govorom jer znam kako se radi. Dijete od dvije godine da ne zna hodati, dijete koje izađe vani boji se isto izgubljen slučaj. Mislili smo da je dijete bolesno međutim ne to je utvrdio psiholog. To dijete kako je usvojeno danas ide u skolu i sve je uredu. Dijete sasvim ok. Samo treba druge stvari ispitati.
Ko da su djeca lutke a roditelji panjevi. Obavezno istraziti
Drustvo dotaklo moralno dno. Zakon ne poznaje foster familly niti olaksava usvajanje nezbrinute djece zdravim parovima koji ih ne mogu imati. Zato razmatra da ih da gejevima i drugim nakazama po skracenom postupku.
Otac ubio dijete
Drzava ubila dijete
Treba sve kolektivno sa zemljom sravniti. Svi sve mogu raditi a na kraju ispašta najnevinije biće.
Sta trojka ima reci na ovo, kao i za dijete iz Kaknja??
Ovdje kad se desi neko sra*je obavezno su svi oduzeti od odgovornosti i mogucnostti iznosenja informacija