Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako stoka vozi, pogotovo nabudzeni momcici u golfovima 4 i 5... To pretice na raskrsnici, na punoj liniji, krivini, konta da je nedodirljivo.
Onoliki znak na slici Kobilja glava i frajer stavi naslov u Hotonju nesreća.
A cini mi se da su se ovi spucali bas na granici Gornjeg Hotonja i Kobilje Glave 😀
Kobilja glava je ispred a ovo je Gornji Hotonj!!!
volim kad se ovi bahati krkani zabiju u kamion bolje da on pogine nego da ubije nekog nevinog...
Čuj veća materijalna šteta a sva tri vozila ne vrijede ni 5000 KM.
Kaze zivi u glavnom gradu a okolo livade i plastovi sijena🤣
Austrija i Svicarska su pune livada i plastova sijena, malo razmisli kad pises komentar. Pravo je pitanje gdje ti zivis "mudri i pametni" covjece?
Općina Vogošća pripada Kantonu Sarajevo a grad Sarajevo čine opštine Centar, Stari grad, Novo Sarajevo i Novi grad. To ovim došljacima koji su prodali njive da bi kupili stan u Sarajevu ne govorimo dok ne uplate 😜
Katastrofa je u saobracaju, ima njih koji i bas presporo voze 30, 40 dedo vozi od Vogosce do grada i onda ovi smotani debili preticu i zato se desi ovakav sudar, ima svega moras biti Vin Dizel da dođes do grada da te neko ne udari.
"Bravo" stoko papanska!
Koliko opasan put uzak,krivina,a saobracaj u dve trake
Sreća pa majmuni "nisu" na punoj preticali, jbte meni ovi degenerici nikako nisu jasni, a žao mi samo što nedužni strada koji uredno vozi u svojoj traci, ona koza albanska ubi brata i sestru zbog preticanja neprilagođenog, toditrljima život uništila, takvu stoku treba u zatvor doživotni trpati
Poranili da razbiju auta
klik je postao vesti iz srbije jebemu
Dzaba opomene, savjeti, price, molbe itd., ako su u pitanju primitivci i beznadezni slucajevi!
Od Vogošće do Marijn Dvora može se samo prestizati u Hotonju kod Hife i u Barama kod Gazprom. I nigdje više se ne može prestizati jer je sve puna linija da se udes ne izazove. Brz oporavak povrijeđenima.
svaka cast za dizajnere tvinga.... intaktna vrata tako gadnog udarca.....
A brate dragi što se poderaše, užas. Oprez pobogu ste, čemu nervoza