Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo stanje sa migrantima u Krajini je klasican primjer zasto izmedju ostalog srbi i hrvati ne zele unitarnu BiH sa centralom u Sarajevu. Nebriga od strane vlasti u Sarajevu prema drugim gradovima u BiH odvest ce ovu drzavu u kujac.
Ovo je raja Sefika Dzaferovica !!!
Ovo ponasanje od strane migranata je krajnje ne- sexy
Ne udaraj ih milicijo, to su nasi buduci susjedi
No sikiriki, to oni samo uvjezbavaju NNNI
A jos mi nije jasno kako to da njih nemogu ktivicno goniti za napade kradje paljenje uznemiravanje napad na policiju i ko zna sta jos a ja nezavezem pojas pa oce da me razgule i kazna obavezna kom li oni zakonu pripadaju
A trpaju i vracaju ih zato sto nemaju razloga za ostanak u eur jer je davno rat zavrsen ,nesto slicno kao sto su i nas pokupili iz ey i vratili u bih cim je rat stao medjutim ovi nasi organi nemogu da provjere ni saobracajnu a ne ove kriminalce i ubice iz avganistana i ostih nekih drzava a ne da ih deportuju
E samo da objasnim kako rade u europi ja radio na voznji ovih iz kampa do aerodroma.Prvo ih registruju pa provjere pa odluce i nema veze ako nemaju papire ,jer ako slazu ime a ovi provjere i iz te njegove maticne drzave nema odgovora odma avion i vracanje nakupe ih 70 do 75 i vracaju besplatno u maticne drzave
To zatvoriti u zice da nemogu nikud pizda im materina k sve protjerati
Dajte narodu da rijesi se te gamadi.Ima i te kako ucinkovit nacin.
Naoružani migranti su jedini način kako da Iz(m)etbegovići ostanu na vlasti.
U autobuse ih i pravac Sarajevo pred rezidenciju SDA...
ŽALOSNO, jedan migrant dnevno isprosi necije 3 dnevnice, samo ne znam kako neko moze biti toliko glup da im i dan danas daje pare.
@pashasolidni Pa jest memo, i ja tako udjem u neku prodavnicu marlboro cigarete, heineken pive, ponekad i neka zestoka pića ma ko gospoda, a vamo lafo Selam brother.
Kakav selam, vecina prilaze sa HELO BRADER, HELO FREND ILI ZDRAVO BRATE, narkomani i ovisnici vecinom.
DAVNO JA NAPISAO PUSTITE LJUDE PREKO GRANICE JOŠ IM I POŽELITE SRETAN PUT!!!
Migranti su plod globalne politike. Niko ih nije zvao ovamo da dolaze. Licemjerna politika vodećih sila je nama kao i uvijek napravila ovaj problem a onda traže da se poštuju prava onih koje oni naprave takvim kakvi su sada. Bez vojske na granicama države i bez profesionalne opremljene i obučene granične policije nema rezultata. Svijet neda da budemo suvereni. Licemjerno do kraja.
@gooUser1587456880 - Jes´, cijeli svijet se urotio protiv BiH, bas smo im toliko bitni. Zaboli bolan svijet cosak vise za BiH, mi mislimo nesto smo bitni. How, yes, no.
@gooUser1587456880 Kako te nije sramota, kakva globalna politika? Kako je Dodik zabranio migrante, kako je Čović zabranio migrante? Džafeerović idiot ih je pustio u Bihać da prave haos. Zašto ih nema u ostatku BiH? Zašto ih nema u Hrvatskoj.
Agrab and Paki criminals lives metter
Njihov cilj je bio upad na teritoriju EU koji je Bosanska policija hrabro odbila i vratila ih na poćetni položaj