Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komšija doš`o praznih ruku i koštalo ga života...
Dvadesetsedmogodišnji Radoslav Malije, od osnovne škole mrzi balije. Osmorica Srba mu tako rekla, dok se rakija na vatri pekla. Od tada Radoslav naš, nacionalista je baš... Ali pojavi se problem jedan mali, poslije rata Bošnjaka u selu fali. Nema junak koga da mrzi više, u selu Srbi samo, manje više. Malo iz dosada, malo iz inata, ode do Vaskrsija i zakuca na vrata. Otvaraj brate, evo rakije litra, Od sreće, obojici srce titra. Zasjelo se bratski, pila je tečna loza, dok napolju idilično mekeće koza. Popio Radoslav puno više nego što može, napade komšiju, vrisnu ovaj 'pomoz Bože' Pade Vaskrsije, od šporet lupi glava, tužno završi Trifunova slava.
takozvane "KRSNE SLAVE" nemaju veze sa HRISCANSTVOM; nego su najobicnija PAGANSKA tradicija ("sveti" VIDOJE je, npr, vrhovno PAGANSKO bozanstvo, a "VIDOVDAN" je jedan on najcescih povoda za "slavu")
Oduvjek su Srbi bili gostoprimljivi. za komsije.
u Dzalalabadu nista novo!!
Sto su ti komsije iz RSa
ne mogu d vjerujem,da se toliko mozete radovat tudjoj,smrti
Vazda belaj na nekom slavlju. Ovaj put Vaskrsija nastrada. Ne vaskrsnu moj Vaskrsija Prtija, al' svaka čast za originalno ime.
Gdje sad onaj retard što se svaki dan javlja ko papagaj - u džabaladu ništa novo. Daleko od toga da likujem, bože sačuvaj, sve što nije ljudski osuđujem i da bogda se ovakve stvari nikom ne dešavale.
budala i krivih drva nikad nece nestati
Komsija-komsiju na mrtvo, prijatelj iskasapi druganakboljeg na mrtvo, ljudi se bacaju sa zgrada, narkomani djeci otimaju tel, pljacke, pedofilija, bradonje, chete, uje, balije, prosjaka i gladnih milion, nema posla, omladina rezi, svi na usranom facebooku, politicari se smiju narodu sminkaju se iza paravana bjelim i tale se, ubijaju se advokati sudije, teski krimalci se pustaju iz zatvora dok se sirotinja zatvara...DOBRO DOSLI U BOSNU I HERCEGOVINU
Budala na klixu tresu se kavezi reze za nama haha
Alkohol 👎👎👎👎
Loša rakija
normala kod ortodoxa
A kod vas nije jel?..eto svjez primjer iz Trnova...
zalosno, nije dzaba alkohol zabranjen, iz toga nista dobro ne izadje
Alkohol j je zlo!
dočekao čovjeka pravo " domaćinski " cccccccc alkohol, prekodrinsko sranje od muzike ili lokalni napjevi i labilan um - recept za tragediju :(
Drži se da je Sv. Trifun zaštitnik vinogradara, lozara..... Zato ga neki u šali zovu i zaštitnikom pijanica... Prokletstvo je ubiti komšiju i nanijeti mu zlo bilo kojim povodom... Malobrojnima koji "šačici" na vrijeme znaju reći dosta, može se i tolerisati.... a ko ne zna za granicu, neka nikada ne pije...
".....na proslavi svetog Trifuna usmrtio poznanika i komšiju Vaskrsiju Prtiju" srpska posla,ako ne vrijeđam