Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' lome i razbijaju, nisu nikome "uletili" ko nije zasluzio, sve su ovo govna koja truju djecu losom drogom. Svaka cast i treba sto vise ovakvih akcija.
Još kad bi udarili na Sud....ih, ,gdje bi im kraj bio?! :)
politicki montiran proces
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
aaa najjači su mi ovi na landroveru kako se šunjaju :D
San Andreas : )
hahahah bas majke mi,ko da se ne cuje land rover u 5 ujutru.pa probudio bi cijeli haustor
nju cemo.držat pod kontrolom hahahah
Ovo je stvarno ljepota gledati.. Da se zadaju mjesec dana i da nam očiste državu od klošara.
odnese mu vrecu brasna iz kuce
Dokaz da kad se hoce MOZE SE !!!
Ovo je predizborna reklama!
Samo Stiven Sigal nedostaje... Nigdje taktike ni organizacije osim kod Fmupa? Ostalo carsijanerski svi na vrata i hajmo...
SVAKA ČAST POLICIJI ZA PROFESIONALIZAM
Ovo je trebalo davno,nakotilo se u BiH previse olosa,narod je u strahu,nezna kako da postupi u cilju vlastite odbrane.
Koji kriminalci nedo Bog ni jedan nema da si kreveta kupi , sve na kaucu i podu spava , jao majko draga
KOliko će li samo rutiner OMAR MJESEČAR, napalatit za svakokg od kolega dilera da ga EKSPRESNO OSLOBODI ? Naravno one koje on ne može oslobodili NE DOLAZE U OBZIR, NE SAMO DA SE HAPSI NEGO NI OPTUŽUJE ! Živimo u zemlji gdje mafija vlada državom , pa tako i tužilaštvom i policijom, a naročito ovom zadnjem koja je formalno više u politici nego u policiji i više na strani organizpovanog kriminala nego pravde.
Napomena: Ova policija još se može obračunati sa vehabijama, ostalim bandama ne smije niti može bilo šta. JAD I MIZERIJA !
@kuga Onom smradu korumpiranom Omaru Mjesecaru treba oduzeti dozvolu za rad i cak pristup sudskim i drugim ustanovama,osim u svojstvu okrivljenog.Covjek mlati pare od budzeta koji placaju bijedni radnici i stanovnici Bosne. Hapsen bio i opet radi,ma daj.....To je truhlo vertikalno i horizontalno u nasem drustvu. Samo su mu nabavili gomilu klijenata i jos ga vodili sa sobom. Los pokusaj senzacionalne akcije.Amaterski,k'o vjezba neka.Da su bar filmove gledali,pa da vide kako se to radi u stvarnom zivotu i hapsenju. Ovako,imamo tonu akcija,kao nesto se radi,a nigdje veze.Svi ce biti vani,kao i mnogi drugi prije njih.Tresla se suma,rodio se mis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
al kako sve prizemlje..šta da je 10 sprat i jebena blindo vrata....ha....
s krova bajo moj, kanaFom
Zivio Dragan Lukac
E sad kad jos bilo kakve fajde od hapsenja, to bi vec bilo nesto..
@Gasilac pa sto znam, da se recimo uhapsenim i sudi kako treba, ne mislim samo na ove nego inace, sve se obicno zavrsi na ovim akcijama ...hapsenje...saslusanje... u rijetkim situacijama bude nekada nesto vise. E kad bi bilo vise, od toga bi bilo fajde i znalo bi se da pored policije radi i sudstvo. ;-)
@Gasilac pa hajde ako ti tako kazes da ti vjerujem, haha nije da imam izbora, vise mi se svidja tvoja misao nego moje ocekivanje. ;-)
"U akciji je učestvovalo blizu 500 policajaca" pa sve ovo što su zaplijenili, ne može im za dnevnice biti. Pogrešna adresa, namjerno.
Strah i trepet, vrijeme je da se povučem, neću više krasti.