quine
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
13.06.2016.
Komentari
504
Komentari korisnika
Pa jednim djelom i jest Rom, sam je izjavio da mu je baba romkinja bila. Ne cudi me izbor pjesme.
Portugal - Croatia 0-1, a ti se igraj sinko.
Wow, jesi nam bistar, jedan igrac moze doprinjeti tituli ali ako ima pravi tim iza sebe, a sam da donosi titule, o tome mozes sanjati, da definiram, nogomet je timski sport and ne invidualni. Sve u svemu, da se nije pokazao kao klasa u Tottenham-u nebi nikad dosao u Real.
ajde botcino-klonu, umjesto sto se tu predstavljas lazno, bolje bi ti bilo da iskoristis to vrijeme na nesto pametnije, takvih kao ti ima na indexu i na srpskim portalima more, toliko ste sami napaceni da vise ne znate sta cete sami od sebe.
Losa-mini kopija leskovackog. Previse zacina. Sam taj smek me donekle odbijao, pogotovo korijandera. Ja osobno svinjetinu jedem, ali je ne preferiram u cevapima. Isto tako Rumuni krkaju poprilicne kolicine sode bikarbone u te svoje "mici", sto ne kriju uopce. Jedan od primarni sastojaka. Upravo zbog toga im EU nije dozvolila da prestave to jelo kao svoje nacionalno sto su pokusali prije par god.
Nekad davno gledao francuski film noir, nikad se vise sjetio naziva filma, ali zapamtio jednu "Svi oni koji misle da su bolji od drugi, neka odu na groblje i vidjet ce sta je zivot, saka pjeska"....
Kaze kretanju Afrike prema sjeveru, brate mili ako se jos sa Afrikom spojimo, nece nam trebat zemljotres
A heineken nek je nularica na reklami, bezalkoholna kao ona druga ne ide sa sportom, ma ajde bjezi ko je tu vise lud
Pa sve ti se i vrti oko para pzda ti M, zato vam kladionice i jesu glavni sponzori u sve jednoj nogometnoj lizi na svijetu, VAR ste uveli da bi manipulirali sa utakmicama u vasu korist. ebo ti Ceferin i Infantino sve po spisku!
znaci nova godina, definitivno, na otvorenom