Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaš sreću da se rodiš u Švedskoj, roditelji ti došli tamo iz ove bijede, da studiraš, radiš u savršenim uslovima, izlaziš, zajebavaš se, nemaš briga i ti ideš dilat i biti krimos i da te roka neko na Stupu... Cccc
@SmrdoVeliki jest bas težak život…ne seri molim te.
Pare od kriminala su izgleda najsladje pare, voli Balkanac vise ukrast manje nego zaradit vise regularno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa vidiš da su porijeklom Bosanci došli ljudi da se sakriju u Sarajevo
Harris nije jednako Haris. Radi se o Svedu koji je vjerovatno imao prijatelja Bosanca koji ga noje upozorio da ce srpska mafija iz Svedske pismati egzekutore iz Srbije. Pa ce onda opet kukati kako nisu oni.
Niko se ne pita sta su srpski egzekutori radili u Sarajevu, koliko im je srpska mafija iz Svedske platila da dpdju u Bosnu iz Srbije i izvrse likvidaciju Sveda, nego sta ce Sved u Bosni? Dosao kod bosanskih prijatelja. Pola Svedske su Bosanci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A moro ih je neko tipovat otkud oni znaju bilo sta u bosni
Otkud kriminalci na slobodi uopste?!?! Svedska policijo i sudstvo, zakazali ste
Sta cemo sa Muticem?
Sve smo iz ovog članka saznali, osim glavne stvari - otkud švedski kriminalci u Sarajevu? Meni još uvijek nije jasno. Istanbul, Upsala, Štokholm, svašta sam pročitao, ali otkud ovi kriminalci u Sarajevu, to nisam. Da li su kupili stan u naselju Bulevar? Da li su povezani s našim mafijašima? Kod koga su se krili? Ko ih je otkucao? Eto, ima stvarno puno posla da se to sve pokuša saznati.
otkud?? pa bosnjaci su i svedskoj glavni liferanti oruzija mafji turcima i islamistima! sad nadjena rucna bomba u Frankfurt pred policjiskoj stanici u centru grada je iz biv. jugoslavije
Sve je pocelo kada smo ove iz Istocne Bosne poceli nazivati Svedjanima...
Tko te traži i nadje te...a ne kao oni bizoni Hatici Elvisi Face itd...
otkud?? pa bosnjaci su i svedskoj glavni liferanti oruzija mafji i islamistima! sad nadjena rucna bomba u frankfurtu pred policjiskoj stanici u centru grada je iz biv. jugoslavije
Isak spava a onaj Glavni dize tri Prsta 🤣
"Sveska problemi, zdravooo."
Неле је стварно пророк.
follow the damn train, CJ
follow the damn train, CJ
U Svedskoj problemi... Zdravo...
Dosla raja Pakistanci iz Stokhilma u Bosnjakistan kuci da se prisjete kad su bili doma pa bjezali preko grane u Hrvatsku i Evropu..