Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
priča im je uvjerljiva toliko da bih prije vjerovao vučiću nego njima.
Stite Mutrovica kao vodju bande koja je u ekspanziji!
Isto ko da ih je Godzila napala pa su svi morali pucati do besvijesti. Uvjerljivo, nema šta.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kako god bilo zauvijek su ugasena dva mlada zivota, ubice su sebi takodje stavile tacku na I sto se zivota tice. Par porodica je unisteno iz temelja zbog ovoga. O tome niste mislili kada ste pucali jedni na druge.
koliko života su oni uništili? porodica? neko treba da ih žali sad? važi. Ne igraj se sa vatrom i nećeš se opeći
Bolje se baciti sa Fahrinog tornja nego odgojiti ovakve mamlaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta je ovo sa slovima hahahah
KAKVE VUGLE PO SARAJEVU HODAJU GLUHO BILO.
Kompjuterasi i maltretirana djeca iz osnovnih klupa ostavljaju debilske komentare a normalan svijet je nezainteresovan za vakva desavanja!!!
Kenin???
Elhamdulilah…samo se vi rokajte izmedju vas….nece li se ovaj grad malo ocistit of olosa.
Tri face, sa tri pistolja u golfu 6 kruze gradom... do samog ubistva, sigurno svakodnevno. Pa gdje su te marice, pregledaju li ista?
marice su tu vozaju se, jedu po aščinicama i piju kafe po shisha barovima dok u vecernje sate vuku amfetamin i zlostavljaju narod
Ma Ko im j mater
Ovo je samo dio narkobande koja djeluje na prostoru cijele BIH uglavnom clanovi navijackih skupina
ovi ako dobiju ispod 30 godina robije po osobi popisaj i tuzilastvo i sudstvo i sve gasi
zasto smaraju javnost toliko o ovome jer je to cisto policijski i pavosudni posao a ne da nas se siluje sa analizama slucaja ..
kolosarska posla,zatvoriti za ubistvo,za uznemiravanje javnosti,ugozavanje gradjana drugih nevinih koji su mogli nastradati i izreci kaznu dugotrajnog zatvora
Što te ne ubi...
Pa u ovu prču ne vjerujem ja lajik, a ne neki tuzitelj normalan da povjeruje hahaha Imali su vrmena skontati priču 😂 Msm boli me briga neka se rokaju međusobno samo da ne nastrada slulajni prolaznik, kao prije par hodina u velikoj aleji na biciklu.
Njima je javljeno da stoji sa pištoljem pa oni su došli autom i našli čovjeka koji stoji sa autom i pištoljem u ruci. Čovjek stoji sat vremena na ulici sa pištoljem u ruci, i pored toga oni staju iza njega da ih taj napadne. Majku vam vašu pa i za ovo što lažete javnost i mislite da ćete uspjeti vam treba po 10 godina dodati
Po priči može se snimiti triler sa Liam Nelsonom u glavnoj ulozi .