Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažni “Beže” šta ti uradi crna i neugledna žena sa obronaka Prokletija.
Tek će se pričati i otkrivati koliko je Kartel iz Dubaija kupio nekretnine po Sarajevu zbog toga su i osnovali i finansirala predizbornu jednu od stranaka u vlasti. Ko je drugi mogao podići cijene stana i poslovnih kao da je centar Pariza.
Šošoni su rak rana Sarajeva i Bosne.
Mali nije ni pelene skinuo, vec u kriminal se bacio. Na babuku
Tek ce se otkrivat karteli po poljinama i ogranci! Kakva trenutna vlast!! Pa ovo sve se radi iza rata do sad. Ko je iz Sarajeva to zna.. I naravno ko ima zuba i pameti!
Novi nacelnik bi trebao vratiit radnje vlasnicima
Selam alejk i deri
Šta ima, ili bos, ili hadžija😂😂Niste vi dobro preslušali pjesmicu i izvukli pouku😂
Ma nisu, to su sve fini ljudi, vjernici iz prvih safova.
Drži se ti šta si naviko lolo kafana, droge to su ti jarani ovi što su uhapšeni. Nemaš ti šta spominjati safove nije to tvoj nivo.
Koliko će na kraju imati djela može biti kandidat na Nobelovu nagradu GLADNE OČI NIKAD IM DOSTA
Čuj ?????? 😂😂😂😂😂
Gost ramazanskih programa izgleda opasan kriminalac
Ybo majku oni kontaju život pc igrica
Bošnjaci su takvi - ukrast, prevariti, slagati, ... Onda fino u džamiju i šuplja o meehametu i saburu. Vrlo prljav narod.
Ima svega nadze se i takav al rijetko. Jedna velika razlika je što nismo ubice djecei genocidni kao tvoj narod jesi vidio da uvjek ima gori.
Tek će se pričati i otkrivati koliko je Kartel iz Dubaija kupio nekretnine po Sarajevu. Ko je drugi mogao podići cijene stana i poslovnih kao da je centar Pariza.
čitava familija u zatvoru
Za sve je kriv onaj stari prdonja Hadzibajric, koji hoce svoju guzicu da izvuče na konto mladih.Bruka i sramota.
A Kkixe zasto nema kompletnog teksta optuznice u kom se povezuje NIP i njihovo rukovodstvo s Titom i narko kartelom a to je otkrila Sky aplikacija
Šta mi bi sa školskog jarana (veliki vjernik) Mede? Zar oni koji idu na džumu nisu veliki vjernici ili se tu dogovaraju poslovi?