Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ga u ruke našeg pravosuđa da vidi drakonsku kaznu 6 mjeseci uvjeta
Uz obrazloženje olakšavajuća okolnost "to ti je prvi put da te hapse sa tonom kokaina"
Ostate Konakovic bez domacina u Dubaiju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pade tito djetam
Ostade Konakovic bez Audemaris Pigueta
Konakovićev tj NiP-ov glavni finansijer. Pipe NiP-a zavrnute! 👊👊
A kazu Tito bio dobar, eto vam ga sad, pokazalo se 🙄
Dubai heeft twee Nederlanders opgepakt voor grootschalige internationale drugshandel. Het gaat om Edin Gačanin (40) en Zouhair B. (37). Nizozemski mediji objavljuju i te kako i ime i prezime osumnjicenih kriminalaca,ovaj naslov iznad to nedvojbeno potvrdjuje.Ono sto je interesantnije jesu njegove veze sa BiH politicarima i vjerujte da ovo nisu spekulacije,samo je pitanje koloko daleko zeli istraga ici.
kakva budala moras biti da u tamo se bavis drogom a oni imaju smrtnu kaznu za to...pa to moze samo budala
To se kod nas zove uspješan poduzetnik....
Ko će sada FUPu MUPu i Čampari uzimati uniforme
Kakav je zakon dole, ja mislim najbolje da mu oni po šerijatu odrežu
Dino Konakovic na aparatima. Ko ce ga sada finansirati.
Sad ce u vlast pa ce se obezbijediti.
niko vise nece lopate samo sumnjivi biznisi
Šta će sad Memija i onaj firGo Hodović bez sponzora hoće li i njima oduzimati pošteno što su zaradili na mediji i fotu! Pitam za jarana
Nizozemac Zohair 😂😂
Hrvat Bošnjak🤣🤣🤣
atti.crate prije 6 minuta Mrš klošaru brnjavi! ODGOVOR JE LI BILO U SRIDU OVO ZA ZAPOSLENJE ZENE I DJECE ??HAHA NEKA< NEKA SAMO TI BRANI STRANACKE POVLASTICE !!
Dobro je pa nije Edin Gacic
Što bi rekli u nas "ugledi biznismen".
Tîto? HAHAHAHAHA
Citam ovdje kao vezu Konakovica i kriminal drogama. SDA bijednici i njihov zadnji pokusaj da zadrze funkciju, posao zeni i sinu, kcerki posao bez diplome...ali nece moci. SDA i Bakir su proslost, bez obzira da li je Konakovic poznavao Edina....gotovo je!!!
Mrš klošaru brnjavi!