Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša "granica" služi samo da maltretira narod koji odvoji od crkavice da ode tri dana na more. Drže ih na suncu po 4 sata.
Nas drzava maltretira u svakom pogledu,a migranti uzivaju
@fbUser1601634677 svemu dodje kraj...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa naravno Klixe u BiH nema migranata, to su sve ILEGALNI migranti. Da ja ilegalno uđem u npr. Austriju, deportovali bi me i dali bi mi 10 godina zabranu ulaska u državu. Zašto mi ne sprovodimo zakon o strancima BiH !?
@BosniacumLilium zašto što su sexy našem selmi
Potpisujem!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NAZAD U SRBIJU BAGRO.. ARAPSKA
Meni tek sad nista nije jasno jesu li locirani ili uhapseni i ako su uhapseni kad ce biti dovedeni i jesu li to ti sto su ubili momka da opet nepuste bagru o tome treba pisat i slike pokazat te bagre da vidimo a ne o supljoj granici ko da je to nesto novo momka nema pa suplja nesuplja
Zar bi Selmo onako sa osmjehom preko usta laganim izjavio kako migranti nama doprinose ekonomiji da nije dobio mig od SDA koja ga je i postavila da to tako i kaže oni očito podržavaju takve stavove. ??
Vraćajte Mektića, ovaj Selmo ničemu ne služi osim za, sex s njima
Nisu suplje granice vec sistem.ali sta drugo ocekivati od sistema kojim upravlja ministar sigurnosti koji ima stavove o migrantima takve da se svakom bosancu i hercegovcu dize kosa na glavi.
ekser od 40 cenata za grede, malj 30ka, podmetni čelo bakreno kozoyebsko i udri
Šuplja ko švicarski sir
Po ovom svemu, treci se vratio u Afganistan ili gdje već...
Ko vise j...migrante ,Bakira ,Zvizdica,Ddika ,cetnike i ustase,ko j....više bijedu i Bosance Što smo i kako smo to smo i dobili Crkni....
Jednom rijecju, smijurija. Na zalost, mi zivimo u zemlji u kojoj nema odgovornosti, pa se ministar ne javlja na telefon. Ima preca posla nego da se bavi "glupostima".
Šuplja je čitava EU i okolina. Kako li je samo desetine hiljada imigranata došlo do Bosne i kako prođu kroz Hrvatsku i Sloveniju. U konkretnom slučaju su ubice prešle granicu Srbije i Kosova a ne samo Bosne.
Migranti bez pomoci od nas ne bi stigli do Srbije i Kosova. Nije šuplja granica nego oni koji su organzaciju uvezani.
Laž je da su napustili Zemlju
ovaj treći garant u Neumu
Napravite intervju sa ministrom sigurnosti