Dritan071
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
11.09.2020.
Komentari
831
Komentari korisnika
@ParadoXXXX postoji Oktobarska u Tuzli.Trenutno je nekog fasiste Alije I.
Lozenje sirotinje....Tuzlanski kanton da se odvoji i da Tuzla preuzme sve konce.Nece biti pasosa, svi na svom i neka upravljaju! Ako se Sarajevo trgne i ocisti od fekalija, moze sa nama, do tada Adio!
Nakon drugog poziva da se vakcinise, ljudovi u BiH ce se skrivati, nakon cega slijedi pritisak...nesh moc vozacku i licnu podici 😵
@PlaviMacor Hahahahah sacemo da vidimo gdje je ko prijavljen.Hoce li Gorazdanin ostati u rodnoj kuci ili ce u Sarajevo po vakcinu?!? Dok se bude pratio zavod za statistiku, bice viska vakcina, pa shodno tome uspjeh u rasulu 🤣
Hahahahah sacemo da vidimo gdje je ko prijavljen.Hoce li Gorazdanin ostati u rodnoj kuci ili ce u Sarajevo po vakcinu?!? Dok se bude pratio zavod za statistiku, bice viska vakcina, pa shodno tome uspjeh u rasulu 🤣
3.633 kupljena kesom NJIHOVIM! Siromaha je lako kupiti za komad hljeba! Ovim cinom zaustavili su nemire.Bravo Zivkovici! Bukvarevic se mrtav smije!!!
@BezobrazniBosanac 3.633 kupljena kesom NJIHOVIM! Siromaha je lako kupiti za komad hljeba! Ovim cinom zaustavili su nemire.Bravo Zivkovici! Bukvarevic se mrtav smije!!!
@NasrudinGedora 3.633 kupljena kesom NJIHOVIM! Siromaha je lako kupiti za komad hljeba! Ovim cinom zaustavili su nemire.Bravo Zivkovici! Bukvarevic se mrtav smije!!!
@FourierIV 3.633 kupljena kesom NJIHOVIM! Siromaha je lako kupiti za komad hljeba! Ovim cinom zaustavili su nemire.Bravo Zivkovici! Bukvarevic se mrtav smije!!!
3.633 kupljena kesom NJIHOVIM! Siromaha je lako kupiti za komad hljeba! Ovim cinom zaustavili su nemire.Bravo Zivkovici! Bukvarevic se mrtav smije!!!