Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta su radili u Sirokom? Nije bilo nikakve utakmice, koliko ja znam...
Prema MUP podacima, stanovnici ZHK su najnaružaniji u BiH i imaju najviše članova u lovačkim društvima po glavi stanovnika. Čisto za ubuduće da upozorim sve one koji imaju želju provocirati u Širokom i ostalim općinama Zap. Hercegovine, nemojte se izlagati riziku. Nitko ne želi scene iz 2009.
Koji ba navijači. To su huligani, probisvjeti. Kakva se to utakmica igrala? Dođeš u grad i iz čistog mira lupaš, istučeš ljude. Ma to je čisto plaćenička rulja koja je poslana da još više dolje ulja na vatru.
klix laze ljude
pisite sta hocete mali skriparcici su dobili po tarabi
Samo kazni po džepu,pa ćete vidjeti kako se ponasaju
Klosari niko normalan vise ne ide na nase bh utakmuce vecina djecurlija
Jel sada jasnije zašto HDZ hoće da se odvoji od BiH...., a RS je to pitanje riješiola, pa te HORDE ZLA neka haraju po svojoj teritoriji ali dalje STOP...
Sve bi ja ove huligane , jer svaka navijacka grupa u drzavi nije nista drugo sem to . U zatvor na 2-5 god
samo hapsi ko god krsi red i unistava tudju imovinu
Horde mijenjajte robu ovo nema smisla.
Sve klošari, i oni iz Mostara neki dan isto. Policiji treba dat veća ovlašćenja da ih lemaju dok ne nabubre.
Glupani se sakriju kod red barbya u udruzenje
Pustili ih Rođeni niz vodu. Nedaju na svoje Hercegovce.
Sto je klosara to su grupe ovih navijaca 🤦🏻
Dođeš u drugi grad s očiglednom namjerom da praviš nered i probleme, onda te neko isprebija, osakati ili likvidira i ti kmečiš godinama?! Isto ona glupa novinarka sa YouTubea, ušla čovjeku u dvorište i pita ga 'zašto vrijeđa ljude zato što je stavio šahovnicu na SVOJU kuću?'. Pa u Americi nakon prvog koraka u tuđe dvorište bio bi metak u čelo iz M16 A1.
Znači li to da mi smijemo i trebamo ubijati ustashe i chede koji dođu u Sarajevo? Pa ljepo bgm, ne znam samo šta Mostarci čekaju, njima ustashe prave probleme svakih 20 dana, lupaju im radnje, napadaju djecu, vrijeme je da ih vrate u carstvo božije milosti.
Dođeš u drugi grad s očiglednom namjerom da praviš nered i probleme, onda te neko isprebija, osakati ili likvidira i ti kmečiš godinama?! Isto ona glupa novinarka što je ma YouTubeu ušla čovjeku u dvorište i pita ga 'zašto vrijeđa ljude zeko što je stavio šahovnicu ma SVOJU kuću?'. Pa u Americi nakon prvog koraka u dvorište bio bi metak u čelo iz M16 A1.
Neka neka volim ja kad su decki malo drski
Perverznjak derpaski
Tako je 😂😂