Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kalesijski zvuci palijom pretuci🤣
nisam ni znao da je postojalo pleme kalesi, na tom području
Haaj od svih seela, haj od svih seela, okolo Međaša, okolo Međaša, haj najljepša je, haj najljepšaa je Kalesijaa našaa, Kalesija naša.
Možda največe seljobersko područje u BiH je kota od Kalesije ka Živinicama. Prirodno obuhvata i dijelove općine Tuzla. Takvih seljaka nema na daleko. Čudan narod, tj mraka.
Ej jest ti vijest, popisam se na novinara
Kalesija City ahahahahaha
https://youtu.be/6BU1BiLUgDo
Zatucani Bosanac.
Deveta je Kalesija, srcu mome najmilija!
E cuj pobjego hahaha eto ostace
Bice ovoga sve vise i vise jer s vremenom ljudi pocinju shvatati da je pravni poredak srusen a policiji je zadatak da stiti sistem, ne i gradjane. Polažite dozvole za oruzje i pribavljajte ga sebi za odbranu. Ne budite ovce.
gledaj ovog gliba i selendre, najveci seljoberi su u kalesiji mrtva trka banovici i kalesija ko su najveci čobani na balkanu
cisto redovno potpuno normalizovan odnos, dijalog ili razmjena informacija među žiteljima ovih dijelova naselja
Ma ja
…ja i?..😂😂
Al' kaze, napadac se nakon nemilog dogadjaja udaljio.
nekom je bio mili događaj, nekom nemili 🤣