Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, nemoj da bi ih ko deportovo samo uzimajte pare sa njih nase predivne postenjacine Sefik i ekipica, a to sto bjeze iz zatvora, presrecu ljude na svakom cosku, kradu, tuku se u sred bijela dana, nose oruzje sa sobom nikome nista, eto koliko nas sve voli nasa vladajuca struktura, pa vi glasajte za SDA tokmaci maloumni.
BiH je puna bjegunaca iz njihovih domicilnih zemalja, nisu oni izbjeglice od rata nego zakona koji ih tereti.
Uzoran student sa Oxforda 😂
Maloprije 7 njih na cesti vidim...svi mi nesto lice jedan na drugog :D
Ukoliko ga negdje vidite ili ste ga vidjeli, prijavite nadležnoj policiji??? kako kada je promijenio izgled
A jeste pametni nema sta... koliko je tesko bilo zakljuciti da js na podrucju Kranije i da bi sto prije van BiH.
"U međuvremenu on je promijenio fizički izgled u jednom frizerskom salonu" hahahahhahahahhaha pa sta kazu kako je promijenio fizicki izgled, je li uradio ombre pramenove?
Ako ode medju srbe nece ga šale prepoznati😂
Migrant "jadni",nadam se da ce ga uhvatiti i nogom u guzicu kao i sve migrante.Neku noc na Otoci mi ukraden novcanik doduse mojom nepaznjom,ali je covjek ujutro nasao sreca dokumenti tu ali novcanik rastrgan,mislimo da je migrant.Pa neka nam je sretno sa njima i njihovim pljackama zena,jos malo pa ce i silovati zene
Dolaze nam kriminalci a ne skolovani ljudi i ovi hoce da se docepaju Evrope.Za dvadesetak godina eto arapa u Evropu kao sto su Indici okupirali Englesku i Kanadu to je neizbjezno.
Samo protjerati. kakav zatvor
kako su financirali, na koji način, kome su platili, i koga su od osoblja zatvora podmitili. ništa napisali najbitnije detalje
Pa za šta primate platu, evo sad ću ja ići da ga tražim samo da pertle svežem...
CSI Ustikolina
Pitam se imaju li krajiski političari m.u.d.a i da stanu ispred nas i odhebu sarajevo i migrante. Ovo je prešlo sve mjere. Svaki dan nam traju nove migrante kako iz federacije tako i iz Srpske.
protjerat stoku
ŠefiKe ti ih volis, pomozi mu kako znas i umijes pomozi svome bratu postenom ko sto si i ti tako.