Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaustavili ga...on pokazao propusnicu od lukaca da je na tajnom zadatku i pustili ga...
Ako ih neće Genocidaši da hapse, onda mi moramo uvesti dodatnu jedinicu da se ne šire dalje. Očito da ih ne hapse.
Otok@ kad stignu, naselicemo ih u blizini B Luke da malo demografsku sliku promijenimo....
Naravno da je pusten. Sad ce sve svaliti na onu dvojicu nasih iz Sanskog Mosta.
@mlacmudan ne zna se ovde ko je "naš"
Ne brini, nece svaliti, ali da ce pjevati i sto znaju, ne sumnjam u to. Srpska policija, ako ovo nije od vrha politike naruceno ubistvo, iscijedit ce ove bildere ko spuzvu. Ja nemam vala nista protiv toga, ako je na bilo koji nacin ovaj dvojac umijesan. Samo naprijed, ima se iz njih iscijediti svasta nesta sigurno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mafijaški entitet. Mi smo ovo u Federaciji prošli prije 20 godina kada su mafijaši sijali strah i trepet. Zahvaljujući Dodiku taj entitet tek sada treba da se obračuna sa kriminalcima i kriminalcima integrisanim u vlast.
Stigao je preci granicu
sve mi to nesto prozirno ... cuj ti odjednom takva akcija, sve se izdesavalo tijekom noci oni izasli na mjesto dogadjaja kad je sve proslo, i sve ih stigli ko fol uloviti, i jos one bildere bajkere iz S.Mosta i sad kao sve rijeseno to je to ... sumnjam da su oni iz S.Mosta imali veze sa tim .. ako ti tako brzo otkrijes i znas o kome se radi, kako sstoje nerijeseni zlocini toliko godina ... osim ako .........
Nista ne cudi od djikana genocidasa. Tu noc je sigurno policija pardon milicija zaustavljala i pustala i ti po akcijskim cijenama. Ako 2 puta prolazis u roku od jednog sata pored genocidne patrole, stices pravo na popust i to tako da ce oni osigurati podrucje u kojem djelujes kako bi odradio posao.
"Volkswagen Golf sedme generacije". A jel' im'o duple auspuhe? Kuku za vuču?
Jest da je zločinac, ružan i čunjoglav ali bogme u toliku glavu stane mozak kapaciteta većeg od cijelog rezervnog sastava RS i FBIH skupa a možda i redovnog dijela istih što vidimo iz priloženog.
Jedno je sigurno politika Sjeverne BiH zeli da u svojim redovima odnosno Sbima napravi jedinstvo tako sto ce da ubija nepodobne i one koji se zalazu da zive normalno i privredjuju poboljsanju zivota u BiH.Debilcine skontajte vec jednom jedinstvo se ne dobija ubijanjem to je ko bumerang vrati se kad tad!
Previše kaosa u BIH u kratkom periodu ... Slučajno ? Malo morgen.
Koja faca u najmanju ruku dr. nauka, možda su mu se i izvinuli uz duboki naklon
Što bi reko doktor Arslanagić: Ako te ufatim pa te pustim...
I sta je rekao kontroli...pozovite Lukaca i sklanjaj te se...
Koga bi ovaj sa ovakvom facom ubio ?
Vidi mu glave.... koga on moze ubit, klocina.
Srbija će ga izručiti....
Ovo neki gej Dzikan.