Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva put bez vadjenja, bravo Zvizda... 😂😂
Dodiku je Srbija jedino inostranstvo u koje moze otici. Americku crnu listu je dobio za kriminal i korupciju, mislim da je samo pitanje vremena kada ce i Evropa uciniti isto.
Hahahaha,koje spuštanje😂Bravo kralju😂Posjetio bi on rado,da nije na crnoj listi😂Dzaba i 30 miliona za lobiranje😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ima li neko više da se ne šprda sa Dodikom?
Ma oma bi on upalio avijon i đile za Meriku. Samo neznam ba šta mu je. Nekako i do Šehera jedva dobaci. Valjda ga zbunjuju metropole?
Do-dick samo prica....nabrojat cu 10 stvari koje je “obecao” i na tom ostalo! Najdraze su mi odcjepljenje,zastava u predsjednistvu i rezervni sastav
Od 2012 ova drzava nije metra napredovala, zbog vasih prepucavanja i takmicenja ciji je veci, nekada smo bili zapad za Makedoniju Albaniju a i Srbiju sada idemo raditi u te zemlje koje ce vjerovatno postati kandidati za EU. Suverenitet i nezavisnost nije bitna ako su uslovi zivota takvi da svi građani te zemlje jedva cekaju da je napuste.
hahahaha šuknu ga Miletu do balčaka :)))))))))))
Sreća naša pa on može posjetiti samo Rusiju i Madjarsku, ionako smo izblamirani, onako cjelokupno, još nam on fali onako nepismen i s " uličnom" retorikom...sjedi Mile, ne mrdaj nigdje...
ovako od 1995.godine, ovaj oštro reagovao, ovaj oštro odgovorio, ovaj mu spustio, ovaj se povukao, ovaj postavio uvjet, ovaj ono, ovaj ono...a ovce bleje i glasaju...narod sve siromašniji oni sve bogatiji...i još se igraju sa našom inteligencijom ubjeđujući nas kako je nama ustvari dobro ali mi to ne vidimo jer smo nezahvalni!
Popusite Zeca obojica !! Umjesto da trazite nacin da pomognete narodu , ajmo se sporit o ...... Nemogu ni pisati a da nepobudalim .. .ebo vas onaj ko vas je postavio tu gdje jeste .
Eto otisao si ti i kakva korist od toga? Nikakva korist samo tresenje budzetskih odnosno nasih para. Ne samo ti gdje god odes ti Zvizdicu ili bilo koji od nasih u EU nikakve koristi za nas i za BIH ,sem koristi za vas gdje dzaba jedete,pijete nocevate i jos uz ti puna plata dnevnice sve moguce sto se moze od drazve uzet uzmete,a za drzavu donosete karinu ko h zadnji 25 godina.
Nemozes cobanu objesniti, neke stvari on ima toliko savijetnika da nemoze ni u klozete bez njiha.
Zvizdic mu ga "zvizno"
Bitno je zabaviti Ovce kao sto smo mi,sutra novi Dan nova nafaka.
Jos kad samo ne bi bio na crnoj listi... mozda bi i putovao :D
Ne slazem se sa Dodikom - ali ... Ima uvijek ali ? Gospon. Zvizdicu - hoces li ti lijepo objasniti koja je svrha ovog putovanja? Sastao si se sa predstavnicima MMF-a i Svjetske banke - o cemu da pricate? Da dodatno zavalis ovaj narod u BIH sa jos kojom milijardom kredita i da onda povecate poreze- sto sad pokusavate u FBiH?! Objasni narodu da im u FBiH zelite oporezovat stednju, topli obrok, prevoz, a firmama lupit dodatni porez kroz dividendu od 10%!? Nece moci Zvizdicu!
@gooUser1570611764 Urnebesno se smijem kad komentatori ismijavaju sa Zvizdicem clana predsjednistva ...taj i njih predstavlja, kakav god da je, a da Zvizdic ima kakvu ostavstinu u radu, bio bi u predsjednistvu. Ali neka seljobera u BiH, Lakse ih je sisati. Treba onog Degenerika575 za predsjednika izabrati, njemu je i Bakir ratni heroj oslobodilac ... jedino sef oslobodio
Nema ništa od evroatlantskih integracija. Malo se zaleti.
Neće moći ovih dana. Zauzet je oko nekih stvari u Srbiji. Biće posjete, samo nezna se kadće!