okultis
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
03.01.2014.
Komentari
860
Komentari korisnika
U Zenickoj opstini je zapaljeno/poruseno 99% crkava , a nedirnuta, za slikanje , ostala je crkva u gradu Zenici . Ratnih dejstava nije bilo . Kako da nazovemo taj CID ? Selocid ?
Neka je vrate i prave tamo odakle su je i donijeli . Pokupila se ekipa velicanstvenih i pobjegla, a ostavila ovom sirotom narodu u amanet, da se kobajagi kur..ci i popravlja , sve za racun ovih velicanstvenih . A ovi siroti , kobejagi umislili da su velicanstveni . I tako to , melje li melje .... vjekovima
Sta bi tek bilo da je umjesto postojecih 28 Srba,u Mostaru ostalo njih 136 .))))) Pet reprenzetacija bi napravili . )))
Umjetna usta , umjetne sisu..rine , umjetna guz..ica . ... umjetno nacionalno blago
Dobar !
Pita , cevapi , hurmasice , Prva liga ... Manite se ba visoke politike Bosancerosi . Znate i sami ..
Duboko , duboko , dole , u tebi lezi neizlijecivi bolesnik . Kako te samo nije sramota . Pod brojcanim nickom si , da te neko slucajno nebi provalio . Al djaba jarane , valja se nositi sa samim sobom i tom tvojom poganom naravi . Uzdravlje !!
Porez ti je neminovan , a necemo ni ti ni ja odlucivati gdje ce biti utrosen . U ovom slucaju , mnogo uceniji ljudi , nego smo ti i ja, hoce , i odlucuju o tome . Zdravstveno osiguranje nema, ko nece da ga ima . Beskucnikom postajes svojom voljom.Sistem ti je omogucio da bez problema zivis sasvim normalnim zivotom , sa samo malo truda .
sve bukovina masalah !