Ne slazem se sa Dodikom - ali ... Ima uvijek ali ? Gospon. Zvizdicu - hoces li ti lijepo objasniti koja je svrha ovog putovanja? Sastao si se sa predstavnicima MMF-a i Svjetske banke - o cemu da pricate? Da dodatno zavalis ovaj narod u BIH sa jos kojom milijardom kredita i da onda povecate poreze- sto sad pokusavate u FBiH?! Objasni narodu da im u FBiH zelite oporezovat stednju, topli obrok, prevoz, a firmama lupit dodatni porez kroz dividendu od 10%!? Nece moci Zvizdicu!
@gooUser1570611764 Urnebesno se smijem kad komentatori ismijavaju sa Zvizdicem clana predsjednistva ...taj i njih predstavlja, kakav god da je, a da Zvizdic ima kakvu ostavstinu u radu, bio bi u predsjednistvu. Ali neka seljobera u BiH, Lakse ih je sisati. Treba onog Degenerika575 za predsjednika izabrati, njemu je i Bakir ratni heroj oslobodilac ... jedino sef oslobodio
Korisnik1000 je veoma psihicki bolesna osoba, koja se vec duze vremena lijeci u Bolnici Jagomir i komentare na Portalu pise iskljucivo kad je puste na vikend, pa je tako od kad je registrovana napisala tacno 109 istih nebuloznih komentara. Svoju bolest i frustraciju pokusava ovdje lijeciti, iako su joj Psihijatri preporucili da uzima redovno propisanu terapiju, koju veoma cesto preskace, pa je ovako bolest savladava. Potrebna joj je hitno socijalna skrb jer svako ima pravo da se lijeci.
Prikaži sve komentare (151)