Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti i tvoja stranka ste u brstskim odnosima sa hdz/snsd. Kad toliko želite dobro lokalnim zajednicama zašto ne završite priču sa vojnom imovinom?
SVE zbog Jace kasarne i što je SDA stavila svoju šapu na to... Nestaje im talova sa izvođačima
Da li je dogovor pao sta ce ko hapiti lopuze?
A sta se imas kome objasnjavati. Dodik to ne da jer ima namjeru da prodaje krimosima dalje
Koliko je srce i snaga u ovom čovjeku, Elhamdulilah
@Poreskiobveznik & sta ce te kasarne & nikakva odbrana drzave & sele svi u EU ili dalje & bolje uzeti pare od tih kasarni da ne ostanu trenutnim imigrantima - buducim Bih drzavljanima
Pristat će Dodik na kraju. On nema para više da isplati i te jadne penzije.
Nestalo vam para a izgleda da vec imate musterije za te objekte.
Ja.i..
I dobro kakav je to genijalni plan, usvojiti zakon i dodjeliti lokacije stranačkim tajkunima da naparave nove hotele, motele itd? Pa moj Zvizdiću nismo mi baš tolike ovce da ne vidimo u kojem pravcu ide voz. Drugo, kažete kada nije prema potrebama Ustava, šta ako sutra bude prema potrebama Ustava, bude potrebno za odbranu države a tu nema baze nego hotel? Recite fino: MI NE ZNAMO UPRAVLJATI DRŽAVOM; OPROSTITE NAM!
@Poreskiobveznik to i jeste osnovni razlog ove Zvizdićeve inicijative. U Mostaru bio nekoliko puta u zadnje vrijeme pa mu tajkuni tražili da se pokrene pitanje kasarne Sjeverni logor. Tu bi da uzme građevinska mafija zemljište za male pare. Mostar od zelenog grada postao betonska čaršija, pa bi i to da uzmu.
Pa nije vam to babovina?! Sad bi i to prokockali?!😡😡😡
Evo sanse za muljazu.....neki ce da napune dzepove, a neki i necemo.....p.s tako je i kod nas Srbiji......
Jedan vojni kompleks za mog Bakira
Naravno zele da stave to pod njihovom kontrolom kako bi prodali isto kao sto su najbolji komad zelmju u Sarajevu prodali americkoj ambasadi i sve gradane Sarajeva nemaju koristi vise od te lokacije.
Nova privatizacija na sceni znamo svi kako je prošla završila