Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slaga nas zlatni Komsic, izabrase mandatara bez ANP-a...
Naguzzi ih opet Dodik... :) u prkno
Nema prosperiteta bez Srba i Hrvata u vlasti. (Komsica tu ne racunam)
Cik pogodi sta imam za veceru,budjav lebac ,budjav lebac...
Ne znam sta se sad bunite, nikad ugoditi. Sta ja zamjena za ovu fotelju i jos mnoge? Pa plan reformi, ili ti ga ANP, kako vam je lakse. Ne moze i jare i pare, drzava ja na zalost takva. Sad treba jesti "bureke" svaki dan, narednih par godina. Daj Boze samo da bude kakve koristi od ovog sto salju u Brisel, inace smoom se unazadili jos 10 godina.
lagano tone ova drzava
Dobar prijatelj Fuada KASUMOVICA nadam se da ce pomoci Zenici
SDA je ovo aminovala. Nada se da će ponovo osvojiti vlast u KS, poslije štete koju će ovaj kriminalac napraviti. To je njihova bolesna ,,strategija".
Najebali smo,bježite iz države dok još možete!
PredsednikkMileDodik , pa koliko vidim predsednice eto Srbi su vec su vec i u Kninu i Drnisu i Gospicu kao i u Pristini , hahahahaaha ali u kurz..
E SAD ĆE MILIONI U RS A BAKIRU I KOMŠIĆU TREBA IZJAVITI POLITIČKO SAUČEĆE!!!
IZABRAN OSUĐENIK za KRIMINAL !!! Eto to ti je BiH !!!
Sad nam se tek crno pise.
Ovaj lik ko da je neko spojio Lajcaka i Taska Nacica.
Tako je odmah mu pokazi koja mu drzava daje hljeb i koga predstavlja da se ne pogubi sa Dodikom
Tegeltija je samo Dodikov pijun i nista vise , Dodik radi svom snagom protiv BiH , tj da rasturi drzavu , to je dio SANU 2 kao i sluzbena politika Srbije ( mada se Vucic izjasnjava u javnosti za cjelovitu Bih , on je upravo izvodzac radova za SANU 2) , bice sve gore jer Dodik rusenjem BiH unistava najvise Srbe , ali to je cijena koju su vecina Srba spremni da plate za SANU 2 , na kraju ce sve zavisiti od Amerike i NATO i koliko su oni voljni stati uz BiH i to je to.