shazam24
Spol
Ženski
Boja avatara
6477A1
Banovan
Ne
Registrovan
24.10.2019.
Komentari
328
Komentari korisnika
Ne znam sta vam smeta Vjeko sto je gay, dok te god ne dira, ne propagira meni i mojoj djeci svoja opredjeljenja, meni ne smeta. Evo ispade pametniji, kulturniji, obrazovaniji od ovog klix novinara sto nije gay. 🤣
Dodji u Bihacu dodo
Nije losa uopste
Pitari su zlo najvece ove drzave, Forto i Konskovic ima glavni aduti, uvode red u drzavi sve zbog sarajlija, Bosna ako ikad propadne propast ce zbog sarajlija uhljeba, al dok mi biscani krajisnici krocimo ovom zemljom mirno spavajte uhljebi uhljebaski, i vas i fortu i konakovica, nemoj sad da kazem
Krunic ne igra srcem, ne treba mu dati da igra ikako za BiH. Savez napolje! Vico napolje. Savo je najmanje kriv.
Zasto ovoj nebitnoj osobi dajete medijskog prostora? Novinari BiH su dno dna, kome daju prostora. Vi cete od nje napraviti bitnu figuru u RS a cura obicna stranacka kabadahija, nema dvije ciste u mozgu kad je dodik za nju bog.
Cedo bio i ostao, odvratan je , fuj, ne znam ko moze navijati za nekog ko stuje lik i djelo draze mihajlovica. Bosnjo dozovi se pameti!!!
E ovakav nama treba, ali bez zeze. Ramo ce posao uraditi voljeli ga ili ne, ovakvih nam vise treba.
Trojka je BiH unazadila 30 godina, zamislite likova da mu i ovo daju, iscupali su ga oni iz provalije pa ovo je za nevjerovati. Konakovic, Niksic, i ostali iz trojke, najveci grobari BiH. Spasili ste Dodika to zapamtite, nek vam psuje genocid vi budite drzavnici. Preko nekih stvari se ne ide ma koliki drzavnik bio!
Kako te bolan nije sramota, fuj, da sjedite za istim stolom sa Dodikom, pa idete mu na ruku jeste li svjesni toga? Ama nema vise price sa njim, pod cijenu svega, al ne vama su bitne vase funkcije da se izglasaju. Ovi ce Bosnu dokrajciti! Zapamtite. Nacinjena je steta vec koja se sanirati lako ne moze a vi mu i dalje podilazite.