Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel prisutan bio Čović ? A da on je za ono čuvajte mi Srpsku i hvala vam što nema Hrvata u Posavini.
Nemojte vi brinuti nakon 30 godina.Sto niste pomogli 92-e ili u Daytonu drugačije povukli linije.Naravno da ste se brinuli za Sarajevo,Mostar,Gorazde,Doboj,a ne za Brod,Derventu itd
Licemjerje, nakon što su izdali Posavinu i digli mostove na Savi, jer je Franjo "dogovorio" Posavinu s Miloševićem. Hrvati Posavine su izginuli i žrtvovani od strane sotone Tuđmana.
to nije naš rat. provALIJA Živkoović.
Naravno da nije naš rat taj koji su dogovarali ratni zločinci Tuđman i Milošević. Vi idioti ste za njima krenuli. Da ste slušali Aliju, živili bi najmanje kao Slovenci danas.
pa zar jos poostoji ova postrojba, rat je davno prosao ne bojte se, sta vam je. sta se to desava sa bosancem milanovic zoranom iz SDP-a
pa zar jos postoji ova postrojba, tat jr dabnno prosao sta vam je sta se desava sa bissncem Milanovic zoranom iz SDP-a
ima jedna pjesma koja ide odprilike ovako "NEKA PATI KOGA SMETA..."
Godina 2250: Premijer danas odlikovao brigadu iz rata 1992-1995 i otvorio novo spomen-obilježje. RVI i borcima obećao veće penzije. Udruženja boraca pozdravili odluku.
prije svakig mhesta bila ova lijepa tabla. Danas ili nema nikako ili je onako zuto bas bezveze. Na ratnom snimku kad ulaze u Zavalu kid Popovog p. stoji lijepim slovima Tabla Zavala. to me bas zacudilo. bijela, pravougaonik na zebrastim cijevima. :)
Sreca pa na vrijeme otkrise ko im je stvarni neprijatelj u BiH.
Kako ih je Talic i Vrs razbila na koridoru to se izucava na svim vojnim skolama
Da, da, dok Tuđman nije povukao svoju potporu, a povukao je jer je prodao Bos. Posavinu. Što niste Orašje osvojili?
momcino iliti junacino 🚜🚜🚜🚜🚜
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodiku najviša odličja dali
👍❤️
najveca bruka je sto 2.naroda u Bosni misle da su dio drugih drzava. Odrodjenje od vlastite drzave. placite sto vas je vodja prodo. Doduse jaki su Vrs bili. cak i onaj doso iz Knnina. eto vam sad.
Najgore je sto jedan narod misli da je drzava samo njegova. E to ti je problem moj sokole. Kad to shvatite i sjasete s grbace svima ce nam biti bolje.
Najveća bruka je bila što je predsjednik rekao "To nije naš rat" Uzima početak rata napad na Sarajevo,a ne borbe mjesec dana u Bosanskom Brodu.Jer ipak su tamo Hrvati nek se Zagreb brine za njih
Jeli Dodik bio prisutan, pa to su njegova raja.
Djeco recite drogama NE, a Zoran M. nemoze.
Svaka čast, realno. Prvi su ispoštovali naredbu Šuška da se napusti rodna gruda.