Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEGENDO !
Ulica Zorana Ivančića
@herc.. Podsjeti me molim te kada je na Sarajevskom aerodromu napravljen docek osudjenom ratnom zlocincu i kada su isti drzali govore???
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
on je bio jedini purger na tom skupu...
Kada će ovako nešto da se dogodi u Sarajevu? --------------------------------------- HALO, TIP JE IZ SARAJEVA!
pa sta ako je iz sarajeva? jos mi je draze
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zorane ti si legenda, eh da nam je vise takvih kao ti.
Majke ti kako vam se više da ratovat!? jel vam se diže na ove teme pa ste tako aktivni
dobit će on svoje. haag je mala maca
Jest osuđeni zlocinac ali da nije bilo njega lasvanska dolina bi bila prije srebrenice odnosno danasnja srebrenica bi bila broj dva,sta je sa ubicama sa bradama i sa sedmom muslimanskom to niko ne gleda ti nisu ubice sta je sa djecom poklanom i ubijenom sa muslimanske strane,lasva je bila blokirana i nisu mogli pobjeci pa su se morali braniti.Armija bih je sasvim nesto drugo od ovih i slicnih zlocinaca ustase i sedma muslimanska su isti zlocinci samo titu ozivit i da im jebe mater za sva vremena isti su to fasisti
trebali su ga ubit odmah
Hvala prijatelju,hvala ljudino!
Mirza, vodi ga kući.
Eto zasto sam ja neki dan govorio da mi sa pravim Hrvatima i Srbijancima nikakvih problema ne bismo imali - jer su to ok ljudi. Zivili bismo u miru, skladu i ljubavi na ovom brdovitom Balkanu. A ovo bi bio jedan fin i razvijen dio Europe. Nazalost, postoje ovi domaci wannabe i satro Hrvati i Srbi, koji pomenute zemlje nisu ni na TVu vidjeli - ali se furaju da su veci od onih pravih Hrvata i Srba. Pa tako eto i na tom skupu u Zagrebu. Od tih 200 koji su podrzavali tog fasistu Kordica - jedno 198 je bilo rodjenih Skutora. Ostali su bili ili porijeklom skutori ili daljnja rodbina fasiste Kordica.
Sve dok vi negirate drugima nacionalni identitet mira i napretka u BiH neće biti. Izvoli nastavi sa svojim fašizmom. Ja ako se izjasnim da sam Klingonac nitko mi to moje pravo nema negirati. No ti fašisto ljudima negiraš njihov nacionalni identitet, njihovo pravo. Razumiješ li koliko si glup?
Kao prvo Yebo ti fasista mater Kao drugo, niko ti ne brani da se izjasnjavas kako god hoces. Izjasni se kao moj kyrac, ako ti je to cejf. Gdje sam ja napisao da se ne trebate izjasnjavati kako hocete ?? Problem nastaje kada zbog vaseg pokusaja da glumite i budete veci Hrvati i Srbi od onih iz Srbije i Hrvatske - unistavate ovu zemlju. Dakle to je problem. Budite sta hocete, ali postujte zemlju u kojoj ste se rodili i u kojoj cete ABD biti ukopani jednog dana. Ne trazite hljeba preko pogace. Inace, drago mi je sto me takvi poput tebe nazivaju tako kako si me nazvao. To je jasan znak da sam susta suprotnost tome, jer vama je totalno iskrivljen istem vrijednosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne podrzavam ni jednu stranu,ali ako je ovaj lik dosao sa namjerom da nekoga provocira.Onda brate nisi dobro dosao na taj skup.Logicno je bilo da ce ga netko pretuci.To bi skontao i Combe.
Da se covjeku prikupe pare da plati tu kaznu sto mu Hrvatska napisa za remecenje mirnih stasau.
Zakon važi jednako za sve. Pa i za udbaše - provokatore. Da plati kaznu, nego šta . Ako mogu drugi prekršitelji, može i on, odnosno gazda koji je poslao ovog kera.
Covjek vec godinama prima platu iz Sarajeva za svoj humanitarni rad pa jedna cvoruga i nije tako strasno ...
a zoka, zakaj nisi napisal broj 33, što je broj ubijenih nedužnih civila u grabovici, ili 41 što je broj ubijenih u uzdolu ili kaj pak nisi napisal broj 16, za 16 ubijenih civila u trusini.
kvaternik:budalo na kvadrat-stupni do, dretelj.......... itd.itd.
ili 210 ubijenih tog travnja 1993 od Konjica do Travnika i Zenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zoran je ovim samo dokazao da je normalan covjek!
Normalan čovjek ne traži batine :D
nije on ni trazio batine, nego dosao da ukaze na cinjenicu da zlocincima nije mjesto u drustvu!
dobro je, ja sam mislio da je viknuo stipe mesić
stipe vam ga je davno VIKNUO DO BALČAKA i nazvao stvari pravim imenom hheheheheheh
Burdušu nije uspjelo. Nek si izgrize ja.ja od muke.
Jebali mater ustasku. A kad je Milosevic 1991 napao Hrvatsku, ulizivali ste se Bosnjacima, kako bi i oni vas pomogli i kako bi Alija sto prije proglasio nezavisnost BiH, da bi se rat prebacio na Bosnu i Srbija iscrpila na novom frontu. I kad je sve to uradjeno, i kad su mnogi Bosnjaci iz BiH i Hrvatske ginuli po Slavoniji i Okucanima i Kninu, okrenuli ste curak i zabili Aliji noz u ledja. I ovaj Kordic, monstrum koji je u Ahmicima ubio dijete od 3 godine sa svojim bojovnicima sad se slavi kao heroj i katolicka crkva ga obilazila u Austriji na celu sa Puljicem. Puljic nikad nije nasao za shodno da obidje zrtve Ahmica, al eto bitno je da Bosnjo napravi Papi spomenik u Sarajevu i ulize se u guzicu ovim kockastim hijenama.
...da je alij aimao mozga ko što nije, trebao je rijšiti sa srbima...bi i onaj adil-begov sporazum sa njima...a aljo ode vezat zastave sa hdz-om..
Kakav si ti to balidjane spomenik napravio? I ja ne znam sto ste toliko zapeli za te ustase, to su vam djedovi bili vise no Hrvati. Kompleksi valjda.
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
ovo je dokaz da jos uvijek ima LJUDSKOSTI na ovoj planeti