Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Amela Mekića iz stranke Narod i pravda zaposlio ženu u ZZO, dok je stranački kolega Okerić zaposlio svoju u Poreznu Upravu. Iako ih ne volim svaka čast ministrima koji su mu išli u kost. Radi jeftinih političkih poena predlaže se nezakoniti zaključak u skupštini oko zabrane zapošljavanja. Što je nezakonit, da bi se obustavilo zapošljavanje mora se promjeniti Zakon, a ne donostiti nakaradan Zaključak koji ima pravnu snahu za toaleta.
Zamislite situacciu neko ostvario najbolji rezultat, treba biti primljen i netko tko je zaposlio svoju ženu u ZZO treba mu to osporavati. Još gori primjer netko imenovan i treba početi raditi za par dana (čeka otkazni rok u trenutnoj firmi) i nakon što mu ta firma prihvati otkaz ovi da ga ne prime radi nezakonitog Zaključka. Ima na pretek sudske prakse da se konkursna procedura nemože poništiti (pogotovo nakon ispita, mnogi pokušavali da ponište jer nije prošao njihov).
U slučaju da nekoga ne prime sud će ih natjerati da to učine, a tada slijedi i isplata plata za period kada taj nije radio i to će platiti svi građani Kantona. To nam se dešava kad džudista koji nema veze sa pravnim normama populistički predlaže Zaključke, a ostali podrže (pjevači, glumci i sl.). I ovi koji su bili protiv da se ne lažemo po strukturi nisu ništa pametniji od ovih prvih. Na kraju mi smo nesposobne birali svaki put.
ponistava se konkurs za one koji nisu "zakitili" premijera.
PRPA !!! Dolaze novi !!!
pogane SDA balije, malo se povuku natod se ponada i onda zaposli 3. sjetite se samo registra boraca tj. lopova na njemu te danas te sutra pa u mostar...vtijeme vam je da idete. pa da budete pravno procesuirani . pa na robije . pa da vam se bagerima imovina poravna jer je of haram para...mamu vam SDA poganu
Nije nicija do zore gorela pa valjda nece ni njegova
Zolj je tu još koji mjesec...pa nek se kurchi čovjek. Nakon toga ko zna đe će. Možda u Telecom dok se i tamo ne promjeni struktura...
hahah otvoreno se sprda sa svima... koja smo mi prdimahovina od vladavine prava
treba vas sve na robiju mamu vam lopovsku nepotisticku!
Ademe eto Dine ...gotov si.Gasi mikrofon,motaj kablove...haj u centralu SDA,bolje ti je!
Diplomirao u petak, slavio za vikend i danas dosao da se presabere sta mu vise ne treba.
Svi ovi ministri sto sada kao kritikuju Zolja su vec svoje saradnike i savjetnike zbrinuli.Novi se protive jer valja njima onda svoje nekako ugurati i smjestiti raju i rodbinu koji su za njih glasali.Nista ovi novi nece biti bolji od odlazecih.Zivi bili pa vidjeli.
bolje mu je da trazi poso sebi hhh
Naklepo se ovaj papak dok je radio u cestama.Uvjek bio u punom talu sa izvodjacima, fale ga Ormani, Bosman, Mibral, te ostala mafija sto godinama sisa budjet kantona Sarajevo.
ako treba dvadeset milja mita dati da bi se cistacica ubacila u ministarstvo...onda treba pedeset milja mita ovom zolju dati da mu budes savjetnik...i opet se isplati...