Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo je do toga da nista osim zabrane politickog djelovanja Dodiku ne pije vode. Tako je Zlatko.
Zlatko, nemoj suplje, molim te! Jel treba da BIH narod ode na tribine i da navija, kritikuje...a da neko drugi to radi za nas. VP je sada sve postavio i clanove krivicnog zakona da nema imuniteta. Imas SIPU, imas drzavni sud. Sta treba dalje? Imas sve uslove!
Zlatko Mileticu tebi ide glas od naše porodice, jer se Komšič svakako više ne može kandidovati na sljedecim izborima,tako da je ovo baš odlično što imamo jednog mladog patriotu iz reda Hrvatskog naroda koji se tako snažno bori za našu jednu jedinu državu Bosnu i Hercegovinu,svaka ti čast buduči predsjedniče.
Znate što je hrvatina Zlatko završio od skole? Završio je JNA oficirsku školu!!!
Kad je laktasenko opsovao trebalo ga je pljunuti u facu, barem malo da osjeti sta je sramota. Mesar nas vergla vec 20 godina. Covjek nakon zanata isao na fax.
Oooo đesi Zlaja nije te bilo jedno vrijeme!
Ili ja ne razumijem dobro ili …? Bio (ne)covjek u Konjicu,u sred istog pred svima j..o srebrenicki genocid,a da nitko od prisutnih nije alarmirao nadlezne organe,koji bi,da su dosli morali uhapsiti doticnog.Svi cuvaju pozicije,a prilika bila unikatna. U Konjicu da ti netko psuje genocid a ti prakticno nista ne poduzmes,pa kakva gnjida moras biti?
sramno je i bilo 6 miliona jevreja cigana uvest u komore sram je i bilo 1993 na podu lezece penzionere udarati nogoma pa ubiti sram je i uci u tudju zemlju i zrtovati 100e hiljada svoji vojnika ! ima uvijek naroda koji neuce od historije
Zlatko nije to riješenje,treba nastupiti radikalnije.
Neko drugi treba to uraditi, ovo, ono, pa onda neka patriotska, a svi ruke na guzzici drže 30 godina. I blentavi narod se upali, sutra bi budale ponovo u rovu se smrzavale.
Svaka čast, samo naprijed, visoki da potporu, država mora da sprovede, ako je ima? Pa neće nama Njemačka provoditi odluke!
Ko će je provesti. Utopija.
Da, da Dodikov potrčko gl. tužioc Kajganić (kojeg je Marfi poklonio Dodiku kao US donaciju) jedva čeka da izda potjernicu a onda diriektor SIPA-e D. Ćulum (Dodikov pajdo) će naprosto trčati da ga uhapsi. Eto zašto Dodik pravi cirkusijadu s državom i sam sebe prijavljuje tužilaštvu. Dakle tzv MZ je još jednom namjerno ćorcima pucala u Dodika. Zašto? Zato da još jednom zavedu priličan broj naivnih Bošnjaka, koji su ubijeđeni da "MZ neće dozvoliti Dodiku da radi šta hoće".
Da se na konjičkom sijelu nije našao "kafanski tučaroš" Helez pored mirnih Trojkaša mi ne bi ni saznali za Dodikovu psovku. Trojkaši bi to stoički prešutjeli. Javnost je sinoć stekla pogrešnu sliku: kao, saradnja Trojke i Dodika je pukla - a uopće nije tako. Kako sam Helez iznosi u Avazu: nastvalja se saradnja oko izbora sudija U. suda, promjene CIK-a, N. izbornog zakona i izbora čl. predsjed. u Parl. BiH. Dakle, nema te uvrede koja 3-še može spriječiti od kompletiranja izdaje.
Boga pitaj šta je sve psovao dok se sa Bakirom sastajao. Ili je možda zadnjih 20 godina bio fin.🤣
Sve si u pravu, ali to u ovoj našoj ljušturi ne pije vode. Stranci su ovde uspostavili mir, oni odlučuju o svemu. Nažalost nismo pobjedili u ratu da bi uspostavljali pravila igre
Miletic je uvijek nezadovoljan, nikad nista konkstruktivno od njega! Populista obicni
BiH je nedjeljiva i pripada svima. Oni koji ne misle tako trebali bi ici tamo gdje misle da ce im biti bolje.
Zlatko, samo naprijed, pratimo te!
🎯💯