Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miletic je za Komsica gospodin otisao je iz njegove stranke nije htio u koaliciju sa SDA !!!
Koliko se sjecam njihovih intervjua bio je u pregovarackom timu sa sda...o cemu pricamo...
Komšić je jedan obični primitivac, skuplja glasove nadrkanim ponašanjem kod naivne raje. Usto i laže
uz to*
Skupice barem 200 000 ovaj put
Da se kandidovao on umjesto Zeljka od mene bi imao glas za predsjednistvo
ZENGA
Ovom drotu je Željko Komšić poklonio mandat u državnom domu naroda. Da nije bilo Komšića, on bi bio nula (što će i biti nakon ovih izbora). O političarima generalno imam loše mišljenje, ali nisu ni oni svi isti. Ovakvi kao Miletić su najgori. Dno dna.
Za DF se smatralo da je lijevo krilo SDA, ali vremenom je postalo ekstremno desno krilo u kome nema mjesta za one, koji ne mrze Srbe i Hrvate.
DF je lijevo krilo ISILa.
Ti si Zlatko najbolji čovek za nas.
Mileticu je li ti to izdiktirala kokoska Ivana Maric?Provodadzija Aljosa Campara u Piatto na Visnjiku,sastanci😂😂😂😂
Dobar je Miletic, ali nikad ne znamo stvarnu pozadinu prelazaka iz jedne u drugu, stranku, ali iz iskustva, uvijek su privatni interesi naruseni.
Komsic nije donio apsolutno nista nadam se da ce Denis pobjediti
Zlaja legendo
Izborni da..ne pozeljama pojedinaca..umjesto slobode namece nam se diktatura..
Još ste zaboravili napisat: PROMO
Ovaj Miletic propali zandar , vis je krivicni po nalogu SDA namontirao ljudima , a sada prica bajke , da se uhljebi u Parlament , stalno baca uhljebe velika mu placa , pa sto je se ne odrekne ako je tolika postenjacina , on je Bakirov lik 100 %, ne nasjedajte na ove supljake🤮🤮🤮
Idi ljeci se
Nikad u životu nije imao bolji intervju.
Apsulutno sam ZA građansko uređenje, 1 Predsjednik itd, međutim je li moguće da u moru stranaka i političkih ličnosti ne postoji takav ili takva koja kaže ljudi evo 100 konkretnih tačaka za oporavak države, ekonomski, društveni moralni...ovo su rokovi a ako ne uspijemo za 4 godine ili koliko je rok u potpunosti odgovaramo moralno, krivično i svakao. Tada me ne bi zanimalo ko je, kako se zove koje je boje rase ili bilo šta.
Ono sto znamo Zlatko je "covjek na svom mjestu " u pravom smislu te rijeci...