Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitnije je da se tim ljudima pomogne i obezbjedi obnova i gradnja kuća kao što je i rečeno, samo to je bitno!
Vjerujem da hoće, do sada sve ide kako treba, a i značajan broj sredstava je izdvojen, ne sumnjam da će tako biti, vjerujem da hoće jer još ima dobrih ljudi na koje se može računati.
Bas tako, to je prioritet ... onim koji su sve sto su gradili godinama izgubili u sekundi treba da se pomogne i omoguci im se koliko toliko normalan zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...šefe, ti si se ujedinio sa foteljom...
nije se ujedinio, on se sjedinio s foteljom :)
Ubrzo ce 11.juli, dan genocida u Srebrenici. Pa ce te da vidite komentare vasih dragih srba sa kojima ocekujete ujedinjenje, vidjet ce te kako ce se krmadi okretati na raznju. NIKAD OVO BITI NECE ZEMLJA DUSMANSKA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od pomirenja nema nista... Kada svi zlocinci,odgovaraju za svoje zlocine koje su pocinili od 90-95,kada se jos mnogo stvari i sves kod naroda promeni,onda moze do toga doci.Ali cisto sumljam i tada. Republika Srpska i Federacija je realnost a sve drugo je prica za malu decu.
Samo posmatram i citam glupe komentare i kritike koje normalan covjek ne moze da shvati nikako jer ih pisu oni koji su dobro odalamili ili ih pisu oni koji svijet posmatraju na nekakav drugaciji nacin. Nismo mi krivi sto postoje politicari koji na svaki moguci nacin zele da nas drze pod kontrolom, zele da manipulisu s nama i evo 20 godina manipulisu, nacionalisti su nam rat i stvorili i sta smo dobili s tim ratom? Jedinstveni mozemo postici mnogo vise nego sto i sami mozemo zamisliti. Jedinstvom se gradila drzava koja je bila strah i trepet svima, koja je prkosila, koja se razvijala sve vise i vise, i sta se desilo, nacionalisticke glave udarili po jedinstvu i doveli nas u ovu situaciju gdje smo u bunaru i dusimo se a nikako se udusiti!
Steinmeier rece da se mi moramo malo pokrenuti sa mrtve tacke..... rece da smo od svih u regiji-najlosiji po pomaku na bolje.....
De vi komunisticko SDP gamad prestanite obmanjivati Bosnjake o vasem bratstvu i jedinstvu, Iz vaseg bratstva i jedinstva nad Bosnjacima je pocinjen Genocid. A sobzirom da i sada djelujete samo u mjestima gdje su Bosnjaci vecina, nije tesko zakljuciti da soremate nove Genocide nad Bosnjacima, vi ste srpsko-komunisticka gamad.
bjezi seljacino jedna, sta lupas!
Pazi lagumdžije ! Po njemu : POPLAVA MOŽE SPASITI BIH ?!?! JE LI SKRENUO ?
Zavisi kako posmatras!
eto bilo je lijepo videti nas da pomazemo jedni drugima u stvari samo su jedni pomagali drugima i trevima a ovi drugi i treci nisu prvima i sad je opet pocelo lajanje na zvijezde slazem se sa konstatacijom d aje lagumdzija suplja kanta od politicara kao i ostala bagra koja je s njim u koaliciji medjutim sta ovi obicni bjednici laju jedni na druge preko testature to mi nije jasno a sutra ne znaju hoce li imati da se napiju vode i jedni i drugi i treci doce ba bog po naplatu svima samo polako
Ja kolko znam vi ste dobro ujedinjeni,cak ste i u koaliciji.Samo nam otkrijete kako to uspijevate pa da se i mi svi ujedinimo.
ko da se ujedini? hahahaha jedini koji su se ujedinili ste vi govna politickarska
ja sam mislio da su politicari malo skolovaniji i da imaju slifa i sarma u prici medjutim sam es prevario.... e sada je pitanje koje gluplji: - ovakvi politicari koji neznaju ni sta pricaju ili narod koji izabira ovakve nakarade ili mediji i narod koji slusaju i prate ovaj sljam
Sad kad u top komentarima odjednom ispliva neki plaćenički. Kod plaćenika se za 10 sec pojavi 50 lajkova. Kako?
ujedini se ti sa mozgom....
Što ti i slični tebi budete manje politizirali i spominjali ujedninjenja, centralizacije itd., veće su šanse da život ovdje krene nabolje.
citam na oslobodjenu nova grobnica u doboju? sto klix nepise o tom?
LAGUMDŽIJA SVAKA TI SE POZLATILA, AKOBOGDA TI SI MODERAN ČOVJEK USMJEREN KA NAPRIJED VADI NAAAAAAAAAAAAS
takoooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeee živio drug zlatkooooooooo
Rečenica ti je priprosto nesložena!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
S druge strane, ministar vanjskih poslova Njemačke Steinmeier, izrazivši zadovoljstvo zbog boravka u Sarajevu, kazao je kako su u Njemačkoj tokom poplava u BiH bili prepadnuti obimom uništenja koje je nastalo u ovoj zemlji. ------------------------------ Drag Steinmeier svi su se prepali osim sestostranackog govneta koji je vidio svoju sansu da drpi lovu pa su napravili hokus pokus na brzinu i postavili balvane u Orasju na granici kako bi mogli pljackati sto dijaspora salje kao pomoc.