Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajno! Sto duze ga zadrzite kod vas pls, jedno SDA djubre manje u Bosni.
da ostavite nam trojkase snjima nam ruze cvjetaju,, oni neznaju izdati i ista prodati
ne volim ga, ali me je zahiragic pozitivno iznenadio ovdje youtube.com/watch?v=gQtUU4EpjLA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Blago nama kad su nam.tadtupnici ovako glupi! Salko glup si..trebao si ostati kik bokser..za to ti netreba mozak! Glupa je i SDA što prima ovakve glupsone..osim ako rukovodstvu stranke trebaju isključivo glupi i poslušni.
Ocekujem 12. Poz iz Sarajeva
Agresori ne prestaju sa napadima na državu Bosni i planom terora, progona i istrebljenja bošnjaka...
Čitam komentare neandertalaca i bezbeli navijače trojke koji sada povampireno likuju nad čovjekom kojega su zarobili agresori i presuđeni zločinci... Iako niko iole normalan ne bi trebao vjerovati agresorima i zločincima koji su premještali masovne grobnice i dan danas pružaju utočište zločincima i veličaju ideologe i egzekutorr genocida...
Svaka se drzava, bori za svoje gradjane,bez obzira na okolnosti. A kod nas gledaju da ga jos vise utope.
Agresori ne prestaju sa napadima na državu Bosni i planom terora, progona i istrebljenja bošnjaka...
Salko je sluka i prilika mladih u SDA doduse onih koji favorizuje propali vođa Bakir. Gleda u sliku Salke indentican lik izgledom a i ponasanjem na Kadirova. Zato zapitajte se koga ste birali i ko vam je idol ako je to to onda ce te ostati sami.
problem za njega je taj sto SDA vise nije na vlasti pa ne moze dati nesto Srbiji (npr revizija tužbe protiv Srbije) da oni za uzvrat njega oslobode. Sada ce mu se suditi kao sto bi se sudilo i obicnom građaninu da proba prenijeti oruzje preko granice. Samo sto obicni građanin nije glup kao salkeša naš, pa ne bi ni pokušao ovo da uradi.
Neka se malo ohladi usijana glava.Bolji čovjek sigurno neće postati ali ga barem naucite pristojnom ponašanju.
Al zaboraviti pištolj da imaš... čovječe ideš preko granice i to Srbije... i zaboraviš pištolj... baš moraš biti slučaj za promatranje...
A sta ce priznati?da je krenuo nekoga pretuci?po bijelo?
Salko bolan Salko, što pameti nemaš...
Kad odleži u Srbiji, valja mu odležati ovamo kod nas!
Nije bitno sad jel SDA ili nije , sta je sa srpskih agenata koji dnevno prelaze u BiH i spijuniraju. Mozemo li jednog uhapsiti i razmijeniti ili smo nesposobni?
agenta ne mozes ni uhapsiti jer je treniran sa sakrije sve. Ovaj je glup, nije ovo nikakav agent.
E jesi glup Zildžiću
Eeeevo Salkanaaa