Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kradi državu i političare ,nevole konkurenciju
Trotters Independent New York Tokio Zenica
Ovo manje-vise svi rade. Covjek uvozio auta koja je prodavao kao otpad za dijelove. Greska sistema sto ne kontrolise strance da li izvezu ili ostave auta u BiH. Ovo su mogli da urade nakon drugog-treceg auta, a vece je pitanje kontrola na auto-otpadima gdje zavrsavaju ukradena auta, sto je veci propust. Da je kojim slucajem htio legalno da ocarinuje auto za dijelove, naisao bi na masu administrativnih problema, a ovako ispade kriminalac, uzas.
Sramota falilo mu još 8 da zaokruži na 100 pa da uđe u parlament🤣
Za neke ubice stave inicijale a ovdje puno ime i prezime. I kažu sloboda govora bla bla
a koliko je drzava ostecena od politicara koji primaju platu a ne rade nista?
kako ilegalno,,ko je kontrolisao na carini?
Kako se to moglo desiti pored naših budnih carinskih službenika, ogromne državne administracije, Direkcije za indirektno oporezivanje? Kako???
Covjek ima inteligencije , steta sto faks nije upisao
Hahhhhhaha joj drzave jest ozbiljna cekala da covjek nekako sa magijom uveze 92 automobila, prije sto ce skontat... bas smo napredovali pola metra iz pecine
Ovoga ce zestoko kazniti,a fakticki covjek prodavao sekundarne sirovine. A ramu koji je pokrao ogromne pare su oslobodili
Domaca automafija radi u saradnji sa mafijom iz porezne uprave i to je legalno a Avdo nije htjeo da dijeli zaradu sa glavonjama iz porezne pa ga svrstase u kriminalce.
Za ovo ce dobiti vecu kaznu, neg ubistvo.
Kazu da je sevap od drzave zavrnut, grubo je rec ukrast, oni se strecnu natu rijec, a u ostalom stoce njima neko davat te takozvane poreze... Kad to nije drzava, vec protektorat..☝️
Ne nego treba da poštuju državu i uplati poreze koje će političari na svim nivoima strpati sebi u džepove za plate, povišice, paušale, regrese, naknade, komisijski rad, odvojen život, vozače, sejrertarice, auta itd itd.Uplaćeni porez iz realnog sektora ne može pokiriti troškove administracije na kantonalnom nivou, a a kamoli entitetskom ili državnom.
i dijaspora krade