Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Željko Predsjedniče. I u buduće ću glasati za tebe. Svaka čast Tuka
@fbUser1567846070 Zeljko zlatni ljiljan, penicilin za kamenjarske i sumske srbe.
Za to vrijeme Skaka ugostio Muamera Svraku 🤔. Hmm...tica ko tica.
Alkoholičar i sportista. I jedan i drugi su primer kako ne treba odnosno kako treba.
Problem možete da riješite tako što ćete razdvojiti ministarstvo sporta od ministarstva kulture a to je sada sve u paketu pod ministarstvom civilnih poslova koliko ja znam.A od osnivanja ministarstvo sporta i kulture nam vode glumci i pjesnici.Već sam pisao da sportista ne može da zna šta je potrebno jednoj glumici ili balerini a niti treba kao što pjesnik i slikar ne zna šta je potrebno jednom atletičaru ili plivačici.
Jedan od njih pokazuje izvrsne rezultate a drugi jalovu pricu ali je za to odlicno placen.
Ruke se NE drže na stolu. Niti u snu. Pokazatelj nekulture i nepoznavanja temeljnih normi službenog ophođenja.
@fbUser1564867158 Misliš da je to samo službeno druženje? Ništa nije u ovome po protokolu nego dva jarana popričala jaranski.
@fbUser1564867158.. Ta ti znas,krelac.
Zeljko zlatni ljiljan, penicilin za kamenjarske i sumske srbe.
Svaka čast Amele, na postignutom rezultatu. Ali brate, dozvoljavaš političarima, gradonačelnicima, načelnicima, ministrima, poslanicima i ostalim smradovima da svojataju tvoj uspjeh kao da su ga oni ostvarili. Ako nisi primjetio politička kampanja je u punom zamahu. Uzmi sve što ti nude, ali moraš imati na umu, da ljudi ovdje 50 godina rade a ne dobiju ni garsonjeru, a kamoli kakve basnoslavne cifre poput tebe. Zato pamet u glavu...
Drugi muslimanski član predsjedništva tkz biH primio svog glasača. Ništa neobično
Sejdo se kiti tuđim perjem a na kraju mjeseca 6000 marki u džep
Znaci isti smo ko tuka. I mi primamo godinama