Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo vas na Davidovom trgu? Ljudi se okupljaju da nađu istinu i pravdu, ali i da skinu sa vlasti korumpirane kriminalce koji su vas i doveli tu gdje jeste sada! Tamo tražite svoja prava, kao i svi ostali građani! VIDIMO SE U BANJA LUCI 5.10. U 18:00!
Donio Dodo gajbu pive prošle godine, živi se čuli nisu do ev' jak'.
Tražite osnivanje Željeznica BiH, je3o vam srbovanje ma3er.
Dabogda jest nemali ako vam je draze srbovat nego imat normalnu drzavu
hajde strpite se jos malo. Sad kad bude izabran srbin na vlast bit ce vam dobro. Obecao ronhil i trandza zeljko.
SDA/SBB/HDZ/SDP/... :) #MH2018
💫⚜ Svaki iole dobronamjeran, pošten i vrijedan čovjek koji voli ovu državu i njene narode i nada se boljim vremenima, treba da glasa za ovog čovjeka Hadzikadica. Alternative nema! Sve ostalo smo više puta probali i vidjeli da ne valja.
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Sad ilikasnije trebateskontati da samo jedinstvea zeljeznica BIH ima perspektivu.Pa vidite i sami da dvakodnevno sve vise tobete u provaliju i da ovako nemozete sami ni
pisam mu se u usta ko blokira i brise lajkove i komentare
💥🎯💫 Naprijed profesore. Samo naprijed! I moj izbor je ovaj Mirsad #pravipredsjednik
Trebate opet na rakiju sa Dodikom, i svi problemi nestanu!
Protestvuju, hoće još po jednu pivu, a neznaju da mogu ostat bez posla. Mile izbacuje lično.
Bolje da sutite jer ce vam mile dati otkaz pa cete ostati i bez tih 300KM mjesecno bagro neradnicka
Ma bagra neradnicka, nego sta. Da su pravi Srbi, slamu bi za srbstvo jeli. Malo im 300 maraka svaki 5 mjesec bre. Fuj. Tuci to mile
Opet ih Dodik zajebo.
Izdržite braćo Srbi, u ovom istorijskom trenutku je najbitnije da niko ne promijeni ime Željeznica Republike Srpske u Željeznice BiH! Kad postanete stanovnici Nebeske Srbije i budete uposlenici Željeznica Nebeske Republike Srpske, plate ce vam biti mnogo veće.