Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Palmer zeli da jedan lopov kao sto je Covic koji zakone ove zemlje ne postuje, mjenja tok rijeke zarad svoje vile, zetove uhljebio u drzavne firme, otudjio dio gradske setnice u naselju Bare i jos stotine malverzacija da dodje i sjedi u Predsjednistvu i direktno radi na unistavanju ove drzave? Jer on sanja maticu Hrvatsku.
Podmazuj što je za podmazati..Ovi će nas opet izraditi kao 1992-1995..MRŠ
Sve dok su Srbi i Hrvati sa svojim shupkom u Bosni a sa mozgom (ukoliko ga imaju) na Jelacicevom placu ili Kalemegdanu, mi Bošnjaci se njih ne trebamo plašiti. To su luzeri u startu . A nema više tzv JNA iza ledja
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Palmer ohladio Bošnje. Pogledajte intervju na HRT.
ukoliko se od međunarodne zajednice ultimativno guraju zahtjevi za promjene ustava bih, onda je i za probosanske snage vrijeme da ispostave vlastite zahtjeve za promjene ustava kao napr. zahtjev za ukidanje entiteta ili i zahtjev za specijalne odnose bih i sa trećom zemljom (rusijom naprimjer) osim sa srbijom i hrvatskom što već imaju srpski i hrvatski narod. bosanski narod ne smije ostati tako usamljen i izolovan ako misli opstati.
Nema tu previše pametovati. Samo GRAĐANSKA REPUBLIKA Bosna i Hercegovina. I to je to. Druge alternative NEMA!
Bošnjaci potpisali Dayton, a mijenjali bi ga. Samo su sada previše toga promijenili i uterali Hrvatima, ali se sada javlja žestoki otpor koji bi mogao biti bumerang.,
Bosnje bi Sejdu zlatnog ljiljana hrvatskog naroda i Vojina Mijatovica zlatnog ljiljna srpskog naroda pa da bude kako oni hoce
Bošnji nitko ne valja. Sada ne valja ni SAD. Samo Sejdo, Kukić i Mesić.
Dosta je bilo hrvata Fejzića iz Goražda u Domu naroda i drugih. Dosta je bilo uzrupacije hrvatskih pozicija. Dolazi treći.
O Uhljebi svih zemalja i narodnosti, dignite se!
Samo bod u svojoj karijeri, pa kako god. Boli njega rac za BiH
Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Na kraju krajeva velike sile su ovdje zbog njih ne zbog nas. Hrvatski i Srpski fašisti se lako dogovore kad je Bosnu dijeliti glavno je da se odavde odnose resursi jer valja namiriti gladna usta neradnika i tajkuna u maticama.
Bosnjo naivan kao uvijek. Ovo su sve neprijatelji koji žele nas nestanak.
Ko izađe na izbore, kajaće se. Ko ne izađe, opet će se kajati.
Baš ima ŠIROK pogled na situaciju!
Ovaj čoek nije noramalan vidi mu se na faci
Ovaj čoek nije noramalan vidi mu se na faci
dobro pitanje - zeli li se naci rjesenje ili samo mlatiti prazna slama - i onda se pitaju zasto im je medjunardna politika banana, a srbi i hrvati "rusitelji drzave" !