Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga brate uhapsiti ako je prekršio zakon i osuditi. Opozicija u RS se ne bi bunila, bilo bi im drago. Ako nije prekršio zakon onda ćutite. Sve se ovdje može riješiti od problema koje imamo tako što bi tužilaštvo i sud radili svoj posao kako treba. Pravna država, zakon za svakoga isti.
@Suhret Pa ajd jarane uhapsi ga oko smiješ ti i takvi. Šta sve neću čuti. Znaš li ti šta znači jedan takav korak. Ti možeš da odlučuješ samo o sebi, za drugo se ništa ne pitaš.
Nemojte se loziti dzaba. Standardni politicki fazoni brace vlastodrzaca. Dodik kao nesto hoce, a ovi mu kao ne daju. Sledeci put ce biti obratno i tako u krug. Te su "prozivke" posebno intenzivne oko izbora. Bitno je narodu skrenuti paznju sa cinjenice da vlast nije formirana 6 mjeseci, da se krediti koriste za krpljenje budzetskih rupa, da narod sve masovnije odlazi, nepotizam, korupcija itd. Lista je beskonacna.
Vrhovni zapovjednik (u ovom slučaju Dodik) vojske ima pravo postrojavati vojsku, a komentari koji se ovde iznose i izjava civilne osobe je podrivanje sistema, kršenje zakona i Ustava. Znači kazneno djelo, nepoštivanje države i njenih legalno izabranih predstavnika. Ja ovo ne mogu razumjeti a mislim ni veliki broj razumnih ljudi.
Pa što vi nešto ne poduzmete bagro jedna prodana i nesposobna ? Eto vam ga usred Sarajeva smije vam se u lice , vrijeđa vas , ponižava itd ne smijete prdnuti , što ga ne uhapsite ? Ja se divim ALBANCIMA !
Nije dijete krivo što se nepristojno ponaša nego roditelji koji su mu to dozvolili.
Ako obuku uniforme vojske RS jesu li to paravojne formacije?
Samo ulazak u NATO i svi iz srpske ce se poklopiti po usima,nece smjeti vise zucnuti...
Dodika jedino moze uhapsiti EUFOR, FBI ili CIA. Svaki pokusaj SIPA-e da ga uhapsi bi rezultirao oruzanim sukobom sa MUP-om RS.
DoDick je seljacina iz laktasa,nista vise. Svakim danom sve vise lici na krmka
Samo da nas opet ne iznenade....glupi bosnjo je 1991 i 1992 govorio nece biti rata..nece svijet dozvolit....i pet godina su nas unistavali i ubijali...
Ako on radi na destabilizaciji onda vi radite na stabilizaciji.Konkurencija je majka svakog uspjeha.Dovlačite investitore otvarajte radna mjesta.Ako budete samo šupljirali on bi vam mogao pobjediti u svojim namjenama.
Od početka 2019. godine do danas firma "Prointer", koja se dovodi u vezi sa Dodikovim sinom Igorom, dobila 52 tendera u vrijednosti 7,3 miliona KM.
@antibiotik Bravo dobio si znaku od bakira kao mali spijun
Evo sad će iza ručka
Ako drugačije misliš odmah ne valja Pa gdje je tu demokracija I za njega su ljudi glasali uvijek neko prehebavanje O njegovom kriminalu ne govorim to je baška
@Renoar75 Druze nema sta da se govori o kriminalu,kad ne znamo ni ja ni ti o tome,dokaze crno na bijelo a ne sta prica bn tv ili neki mediji.Kod nas je sve ogrezlo u korupciji od obicnog gradjana pa na dalje.Niko nece da sjedi i ceka ni za najobocniju stvar,svi hoce preko reda,preko veze,ako se uhljebilo 3 iz kuce na budzet iki drzavnu firmu,zaposlili bi i 3 koljena unapr8jed ako ikako moze.Ovdje nema niko niko normalan u politici i ako bude upljuju ga kao najveveg lopova.
Namjerne provokacije da ga Incko smjeni,tako da opet glume zrtvu nejaci,kako ih napada cijeli svijet,bacaju im djecu lavovima u pionirskoj
Svi ste vi prijetnja dokle god razdvajate narod.....
E moj Dodo sve si srpsko prodo... Merhaba Askeri.