Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što se želi u korijenu sasjeci približavanje BiH evropskim vrijednostima, NATO-u i SAD-u koji su se pokazali kao saveznik BiH, a okrenuti je Rusiji koja je stavila veto na rezoluciju o genocidu u Srebrenici, blokirati sve prozapadne procese i ostaviti BiH izolovanu i bez sigurnosne perspektive u slučaju ponovne agresije.
@KorisnickiRacun DA! I KOJA OD BOSANSKI ORJENTIRANIH STRANAKA TAJ PUT BUDE I ZEHRU NAPUSTILA JE IZDAJNIK!
REKAO JE JEDNOM JEDAN: " RAZVUCITE IM PAMET ... "
E moj Bakire, moj bekane...
Bakir se nadao da će EU reagovati pa će napraviti da mu paše. Ali EU gleda više u Hrvate, sad i u Srbe. Čovjek mora biti ljukav ako želi preživjeti.
Nema nato nema vjeća ministara i sve odluke samo na bazi ucjene sa genocidašima drugačije ne ide
@bosna74: (nemam mogucnost tamo odgovoriti zbog ogranicenog broja komentara, pa evo ovdje) Nisam to ni rekao sto govoris, Boze sacuvaj. Slazem se s tobom - vrijeme je da se onakve stvari i onako brutalan govor mrznje/ djela mrznje pocnu kazneno goniti, tko god da je! Dosta je rata, dosta je fasizma i dosta je sovinizma za vijeke vijekova! Mir i dobro! :)
Clanstvom u NATO pada velikosrpska ideja o pripajanju RS-a Srbiji
Pa zato da i ostanete miljama daleko 😁😁😁
Svima onima koji zele ginuti za nato treba ispuniti zelju i poslati ih u kandahar
@DamirJusufbasic koliko je vojnila crne gore poginulo od kako je članica nato a pa više se ljudi uguši u moru kupajući se nego vojnika nato a i najbitnija stvar je da mi imamo neprijatelje moramo ući u nato radi budućih generacija
Stvar je veoma jednostavna,nema potrebe komplicirati.NATO znaci mir u Bosni i Hercegovini . Tacka .
Zato da bi se ucvrstile trenutne pozicije
Ako razumijemo retoriku u manjem entitetu nije potrebno biti mnogo pametan da bi se odgovorilo na, u naslovu, postavljeno pitanje. Manji entitet sam sebe naziva republika i za sve gradjane manjeg entiteta je u glavama taj entitet u stvari republika tj drzava.
@Mustione Dakle ako bi jacali ulogu NATO-au BiH slabili bi mogucnost potencijalnog pridruzivanja „Majci Srbiji“. Svima koji ne shvataju ovu bit mora biti jasno da nacionalisti u manjem entitetu zele kad tad da ostvare njihov cilj pa cak i ratom. Naravno u okviru NATO-a za to nebi postojala ni najmanja sansa.
Pa zato što mi nemamo posla sa normalnim ljudima. Lako je pametnom čovjeku dokazati da ako je njemu dobro, ni meni ne može biti loše, i obratno. Al hajd ti to divljacima objasni....
Pitajte Bakira zašto, pitajte njegove guzne havere u SNSDu zašto.
Nedavno u "mirovnoj misiji" u Afganistanu poginu Hrvat nepoznatog imena i prezimena,za koga ?Za Kolindu koja sere okolo,za Plenkovića koji nikad nije vidio kako izgleda pravi vojnik?Treba li to nama?
@gooUser1563539006 Idi ti i vodi svoju djecu u NATO-ve mirovne misije kad je to za tebe normalan posao kao svi drugi
Meni atmosfera ovdje i uopce u javnom eteru BiH skodi zdravlju. Pokusao sam nesto popraviti sagledavajuci stvari koliko-toliko realno iz moje perspektive, ispricavam se svima koje sam povrijedio, a ostale molim da se ukljuce I poprave krvnu sliku komentara koji su bolesni i ogavni jer netko ocito nastoji ogaditi ljude jedne drugima, sto je podlo i bogohulno. Umoran sam od svega - Boze daj nam mir i sabur! Ovo je tuga sto se radi od ove lijepe zemlje i dragih ljudi!
svi mi gledamo iz svojih perspektiva umjesto neke zajedničke. Mislim da je to srž problema. OK je imati svoj pogled i svoja ubjeđenja - to su osnovna i neotuđiva ljudska prava zaštićena zakonima i međunarodnim konvencijama - ali ipak treba imati i obzira na tuđa osjećanja naročito žrtava. I ja se ispričavam ako sam koga uvrijedio i molim Boga da nas uputi na riješenje sa kojim će On biti zadovoljan
Slazem se 101%! Najlakse je iz neke svoje subjektivne komocije promatrati svijet i osudjivati. Mi zivimo u slozenoj, ali lijepoj zemlji gdje stvarni zivotni odnosi medju ljudima uopce nisu slozeni i napeti, ali politika je ta koja nerijetko uvodi neugodnu retoriku na scenu, a za njom kao iz Pandorine kutije onda izgmizu sve one napasti i ono najgore u ljudima. Cuvajmo dostojanstvo covjeka, cuvajmo jedni druge i gradimo zdrav suzivot jer mi smo jedni drugima najvazniji - mi smo naši! ;)