Meni atmosfera ovdje i uopce u javnom eteru BiH skodi zdravlju. Pokusao sam nesto popraviti sagledavajuci stvari koliko-toliko realno iz moje perspektive, ispricavam se svima koje sam povrijedio, a ostale molim da se ukljuce I poprave krvnu sliku komentara koji su bolesni i ogavni jer netko ocito nastoji ogaditi ljude jedne drugima, sto je podlo i bogohulno. Umoran sam od svega - Boze daj nam mir i sabur! Ovo je tuga sto se radi od ove lijepe zemlje i dragih ljudi!
svi mi gledamo iz svojih perspektiva umjesto neke zajedničke. Mislim da je to srž problema. OK je imati svoj pogled i svoja ubjeđenja - to su osnovna i neotuđiva ljudska prava zaštićena zakonima i međunarodnim konvencijama - ali ipak treba imati i obzira na tuđa osjećanja naročito žrtava. I ja se ispričavam ako sam koga uvrijedio i molim Boga da nas uputi na riješenje sa kojim će On biti zadovoljan
Slazem se 101%! Najlakse je iz neke svoje subjektivne komocije promatrati svijet i osudjivati. Mi zivimo u slozenoj, ali lijepoj zemlji gdje stvarni zivotni odnosi medju ljudima uopce nisu slozeni i napeti, ali politika je ta koja nerijetko uvodi neugodnu retoriku na scenu, a za njom kao iz Pandorine kutije onda izgmizu sve one napasti i ono najgore u ljudima. Cuvajmo dostojanstvo covjeka, cuvajmo jedni druge i gradimo zdrav suzivot jer mi smo jedni drugima najvazniji - mi smo naši! ;)
Prikaži sve komentare (57)